Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na akciji, ali zar cijena nije mogla biti malo realnija, pa se mozda i nesto proda... 100KM je ipak, pa stvarno.... razmislili li iko ista prije nego sto napravi
nije
Ja samo zekijat IVZ-u dajem. I Zukorlicu sadaku, da more cojek armanija da nosa. A i valja nahranit onih 5 BeEmVeova - to trosi pravo.
nek odu do Farisa da kupi jedno 4500 slika, kod đape jedno 6500 slika kod šanke jedno 5000 slika kod trninića jedno 1300, kod cuplova jedno 700 etc pa ako ostane koja kupim ih i ja
Pa tvoj heroj Nakas je bio u SDA.Sad dres promjenio pa izgubio fotelju.Isto sr@nje drugo pakovanje.
seka od bakira izetbegovica je vazna i smijena nakasa. sda, smijenjuje heroja rata dr nakasa
Narode, a da malo pokrenemo g.uzice i natjeramo ih da usvoje budžet... pa nismo ni svjesni koliko oni kradu dok on nije usvojen, a niti jedna stipendija i slična primanja se ne uplaćuju.. opet, valjda vi bolje znate od mene...
NAS ZANIMA DA DOBRO I NA BRZINU UHLJEBIMO BAKIROVU ZENU SEKU NA MJESTO DIREKTORA, KAKVI BOLESNI...
Dobra akcija, za svaku pohvalu. Niste kao oni SDA-ovci ratnog dezertera Tihica koji samo zele uhljebiti Bakiroviu zenu na mjesto nezakonito smijenjenog doktora-heroja u bijelom dr Nakasa.
S obzirom na korupciju na KCK nemam namjeru ni marke dati.Nije problem novac nego naopaki ljudi,sad da skupimo milion marak pacijenti od toga ne bi nikakve koristi vidjeli.To bi zavrsilo u dzepovima direktora,doktora i na lijecenje djece politicara i stranacki podobnih.
Slika broj 2?!
jel i ovo ko ona srca - kasnije se ispostavi da 10% od cijene ide u dobrotvorne svrhe?????
svaka cast, 'fale vrijedna akcija
im drzava ne pomaze da se lijece? To je drzavin posao, da pomogne bolesnim a ne da odredjuje neke babe na visoke pozicije. Sramota.