Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj srbo ili srbe ovo znaci valaj vama opet na vrbe
sevdalinke su neotudjivi dio arapsko/turskog kulturnog nasljedja muslimana koji pokusavaju to nasljedje prikazati kao izvorno bosansko. Da li ti to pokusavas reci da su se na dvorovima kralja Tvrtka (kralja Srbljem koji kaze da koristi pismo SRPSCIE cime automatski priznaje svoju etnicku pripadnost), S.V. Kosace-hecog (vojvoda) od Svetog Save i kraljice Katarine pjevale sevdalinke. ahaahaaaahahahahaahahahaha Vjerovatno su oni i ramazan postili i bajram slavili , arapske obicaje koje bosanski muslimani zele prikazati kao autohtone bosanske. ahaahaahaaahaaah
Ruši Dodo ovo goovno od države ! SMRT ZLOČINAČKOJ BIH
Najlakse je negirati svoje porijeklo. Pa majmune znas li ti da sevdalinke spadaju u nasa najveca kulturna bogatstva? A neces vjerovati, cak i u srbiji pjevaju sevdalinke. Kako ste vi samo jadni i zaslijepljeni mrznjom i Dodikom, ali valjda ce vam doci i jednom iz dupeta u taj vas pticiji mozak, kad vam Dodu odvedu sa rukama na ledjima...
od Bihaca do Kladuse. Ovi bas i nece.
@Agersor zamisli da se najaci tvoj junacina sutra nadje iza resetka za svu mafijsku pljacku drzave bih i privatnih firmi,onda ce ko bit najaci:)) mozel malo vise o ovoj sminki butmirskih nebuloza? sve ovo ide u korist srbije.
Ima li kakvih naznaka da bi se mogao ukinui mostarski statut?
to znaci da ce Mosnjaci sada i DE JURE (posto vec ionako je DE FACTO) pjevati svoju sevHdalinHku: zemljo od 1992 na vjernost ti se kunem, od Saraj\'va do Zenice, od Bihaca do Kladuse.
Ma odbaci i ovo, svejedno nam niko ništa ne može !!! Najjači :P
Mozeli netko napisati u cemu se sastoje ove ustavne promjene?