Obilježen početak manifestacije
19
Kulturno blago različitosti u Zenici
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ЛАЈК КО МИСЛИ ДА СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД
kada u zenici slijedece susrete odrze na trgu dr Franjo Tudjman, mozda i povjerujem u iskrenost bosnjacke multikulture... a ti fratri, profesionalne dimije ( obespravljeni nemuslimani u muslimanskoj drzavi), jad i bijeda ljudska!
Oduvijek me je strah bio ovih narodnih nosnji i obicaja. Radi njih smo se i klali. Seljakluk pravi.
Ove sa dimijama ce nama otvoriti put u Evropu.Meni nije jasno kako nas b.alincad mogu smatrati m.uslimanima kad imamo cistu H.riscansku krv u sebi.Zasto nas izvorni i.slam smatra genetskim o.tpadom?Nismo ki krivi sto su se nasi podali okupatoru za vrecu brasna i postali n.akaradna nacija prepoznatljiva u svijetu.Vrijeme je za promijene,svi zajedno sa Kusturicom na celu vratimo se svojim pretcima
Jel Sakib Mahmuljin to otvorio.On je posebno volio razlicitosti, poklanjao im je i putovanja.Za Mehurice.Ko onom oftalmologu.
ne treba niko da se stidi onoga sto jeste!Dobro to zapamtite Turska k.opiladijo srbi
Jel bilo ikako sisanja motke, omlecivanja, itd.?
IHVALA BOGU IMA KATOLIKA KOJI SE IZJAŠNJAVAJU OPET KAO BOŠNJACI ,INACE NEKAD SU SE SVI STANOVNICI BIH,IZJAŠNJAVALI KAO PONOSNI BOŠNJACI,BEZ OBZIRA NA RELIGIJSKU PRIPADNOST,A MITOMANSKE HISTORIJE OSTAVITI ZA VRTICE,DA SE DJECA SMIJU!!!
sto su se vehabijice prihvatili zadace pa pljuju...neka, neka, znati i sami da necete dugo. Ovo je Bona, vehabije otici cete odakle ste dosli!
igre i pjesme drugih...zasto samo hrvatske i muslimanske???
Šta hoćete vi nacionalisti, ne priznaješ BiH kao svoju državu a hoćeš da je dijeliš i uzmeš dio za sebe...slušaj: - pokušali ste je podijelit a nas pobit 92.pa niste uspjeli, više vam ne stoje Hrvatska i Srbija iza leđa tako da u novijim sukobima samo možete dobit po nosu; - čuj 24% a ko je brojao pa zna, tek treba da se provede tačan popis stanovništva a vi već unaprijed znate i procentualan raspored stanovnika, malo vas neko tu zeza; - u BiH ima 2 entiteta a ne 3 (Herc-B. ne postoji osim kod Čovića); - bujrum otcijepi se ako možeš, govorite o tome godinama i nikad ni makac, šuplja priča, možete samo otići izvan granica, ali otcjepljenja nema jer ne da BiH; - 49% RS, 51% BiH, a koliko u % otpada na Brčko distrikt? - uahvalite nepotizmu i pohlepnosti bosanskih lidera, inače ne bi imali ni ova prava koja imate, tek bi tada osjetili šta je majorizacija... - ostajte mi zdavo
genetski izmanipulirani bosnjaci...kako to samo zna svasta kad treba nesto naopako i izvrnuti i zabiti u ledja....mutanti!
Vi ste svi rinaka bez para i kokuzi najveci bez obzira ko koje nacionalnosti bio..kokuzi i papucari sve redom
Meni je žao u šta su se pojedini bosanski katolici pretvorili, ne znaju svoju povijest pa odma pljuju i optužuju, pa nije samo naš fra Antun Knežević se izjašnjavao kao Bošnjak katolik, nego svi samosvjesni bosanski katolici. Fra Ivan Frano Jukić 1818. - 1857. \"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao ocenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i zale nas. Vrime je da se i probudimo od dugovicne nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred nasa serca ocistimo od predsudah, fatajmo za knjige i casopise, vidimo sto su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da nas narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost isitne izvedmo.\"
NICAZE DISMR KO POLJSKA HALA
@katolik i ti i taj tvoj fra Antun ste b.a.lijet.ine, kakvi Bošnjaci katolici, to nikad nije postojalo, samo Hrvati.