Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što niko od Bošnjaka u Saudiji ne organizira javnu tribinu o uticaju države na pomoć izbjeglicama iz Sirije.
BILA JE PRIJE 3 GODINE I PARE SE DAVALE KO JE HTIO ,ODLICNA ORGANIZACIJA NIDJE VEZE SA OVIM KOMENTARIMA,EDUKACIONI CENTAR VRH
@SStaraRaja Šta bila je konferencija u Saudiji koju su Bošnjaci organizirali na temu uticaj saudije na pomoć sirijskim izbjeglicama, baš lupetaš.
JOJ NA PROSLOJ KONFERENCIJI KAD SE OTISLO KLANJATI A NASI NAVALILI DA JEDU....
Vidi mu vehabijske face
Koliko mržnje izbija iz usta lokalnih klošara raznih konfesija!!! Da iskreno bilo ko od vas provjeri sve informacije vidio bi pravo stanje Centara poput ovoga gdje su ljudi dali gomilu para da bi Certifikati bilo validni prilikom konkursa na posao! Centar je čudo, bio je čudo i bit će, ako Bog da, čudo, a vi "crknite od muke"! Vrata su mu otvorena širom za sve one koji žele da besplatno steknu znanje iz oblasti informatike, jezika itd., bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost!
auu leglo terorista..potencijalno..ispravi me i oprosti boze ako grijesim
Za one koji ne znaju ... Vec godinama kulturni centar fahd organizuje kvalitetne besplatne kurseve za sve nacionalnosti iz razlicitih oblasti i jezika.
@VandeIay0071 dolaze i konvertiti,ex vlahnjice koje su spoznale da su bile u krivoslavlju
kibernetina na alipasinom :)
Ko moze prisustvovati ovome? Da li je slobodan ulaz, ili samo oni s pozivnicom?
@neopravdanoOdsutan moras imati bar jednog clana porodice u ISIL-u
Slobodno ove godine...
Majku mu gebem kako to, u KSC idu djeca svih vjera, na zapadu na katolicke fakultete takodjer svi, a u vehabijski centar samo muslimani??? Islam iz saudije nije prijatelj svih ljudi!!!
Lazes krmojedu..lazes... Godinama ovaj centar i kraljevina saudijska arabija finansira kurseve iz raznih oblasti. I svi kursevi su besplatni i sve nacije su dobrodosle i razlicite vjere i nacije su do sad pohadjale.
Cuo sam da zenama nije dozvoljen ulaz u ovaj centar. Je li to istina?
NIJE TACNO 100% JER I JA SAM SE IZNENADILA,JA SA DJECOM REDOVNO ISLA U EDUKACIONI CENTAR PO LITERATURU
@Herbaloman kakvi se kursevi odrzavaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaže neka doktorica da je vakcinacija jedina zaštita od morbila ... ateističko smeće podcjenjuje post, molitvu, pozitivnu energiju,ljubav i prirodu!!!
@VandeIay0071 E ako je Elvedin to rekao , odoh se okrenut prema kibli , namah