Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slučaj Sejdić-Finci konačno bi mogao biti rješen, zahvaljujući istočnoj varijanti demokratije.
BiH dobila nezavisnost na osnovu demokratske vecine? Na identican nacin ce i RS dobiti samostalnost.Referendum ce se sprovesti na teritoriji RS i vecina ce da odluzi bas kao sto je vecina u BIH odlucila 1992.,znaci imamo identicne situacije. God.1992 je pogazena konstitutivnost naroda ,bice pogazena i na referendumu u RS.God 1992.je pogazen Ustav SFRJ i Ustav SR BIH,identicno ce biti i u RS,bice pogazen Ustav BIH.
Da ti neces mozda doci iz Svedske u koju su pobjegao 1992.i vrsiti ciscenje?Prvo ocisti vlastitu kucu u kojoj zivis da ne zivis u smecu a genocid je vec izvrsen nad tvojim mozgom.
Pred izbore 2006. - Dodik: "Otcjepit ćemo RS!" 2006. - 2010. - Mile prebacuje muda iz lijeve u desnu nogavicu. Pred izbore 2010. - Dodik: "Raspisat ćemo referendum!" 2010. - 2014. - Laktašenko prebacuje muda iz desne u lijevu nogavicu. Pred izbore 2014. - Dodik: "BiH će se raspasti!" (Šta li možemo očekivati od Mileta u periodu 2014. - 2018. ...?
Postovani akademice gradjani su itekako svjesni teskoce trenutka u kojoj ae BiH nalazi ali i pored toga mogu vas umiriti time da se u nasoj zemlji ni pod kojim scenarijem ne moze odigrati nista slicnoga jer he ova roba dosta skupo placena,a vama bih savjetovao da vase izjave budu ipak vise akademskog karaktera bez ovakvih primjesa sakrivenog straha i malodusja. Nista se vi ne bojte akademice,bBosne je uvijek bilo,Bosne ce uvijek i biti.
I ovaj "Krug 99" pao na niske grane, cim je Adil Kulenovic njegov predsjednik. On je upropastio cega se god uhvatio, pa je i ovu nekada uglednu asocijaciju vrsnih intelektalaca doveo do samog gasenja i (samo)ukidanja.
kao i dosad,valjanje u blatu,kradja,lopovluk,nepotizam i korupcija. mezez podijeliti bosnu ali ne i bijedu u njoj ;-)