Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al zato nas na registraciji oderu za puteve
@dirpreduzeca PLUS MIJENJANJE NEKOG STABILIZATORA NA AUTU. NEKO GODISNJE, NEKO MALO RIJEDJE, AKO IZBJEGAVA OVE RELI PUTEVE
TeskiPSIHOPATA ja bi takvim ko tebi klocevima samo naplacivao i povecavao reg :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako nece bit crne tacke kad svaka kuca ima izlaz direktno na magistralni put. niko ne postuje pravo prvenstva prolaza. a za to ste krivi vi goveda politicarska.
Sad da naprave akciju vandredni tehnicki pregled vozila 80% vozila bo zavrsilo pod presom na otpadu.
I sad gledam svima krive loše ceste stara auta, a tek poneki spomene vozače da su i oni najveći krivci za nesreće. Kreni 10 minuta prije i drži se ograničenja poštuj saobaćajne propise i nećeš završiti u kanalu.
pedeset godina vozam po cestama još iz doba makadama, čim se odmakne od Sarajeva, ali toliko budala na cestama nisam vidjeo kao zadnjih petnaestak godina. Ko sve dobija dozvole? Svi oni koji mogu da ih plate! U tom zecu - leži grm!
to je nama naša borba dala, da imamo titu za maršala, da nemamo jednog metra puta, da imamo 22 heeeeej 22 crne tačke i da žalimo i dan danas za ovom tom bjelosvjetskom varalicom, aferim
Svi smo mi rally vozaci. Svi zure da stignu minutu pije. Vozaci nasih politicara su pravi kreteni, neka se ljute koliko hoce ali treba da znaju to. Za njih nema pravila.
nisu ceste opasne nego ljudi
sta u bosni nije visokog rizika
Lijecenje u Sebije!
Bolje pitanje: KUDA IDU PARE OD REGISTRACIJA????
Zato smo najbolji vozaci na svijetu :) ✌
Prije par dana sam po prvi put vozio cestom Jablanica - Konjic ( ako se dobro sjećam) i negdje kod Ramskog jezera je podignut asfalt, preloš makadam, oštra krivina, a umjesto branika stoji ona žuta traka ko održava te ceste, ja bih ih samo upitao - ljudi jeste vi normalni ? samo 1-2 metra dijeli vozača od provalije.. ko bi odgovarao da neko dole sleti ne daj Bože ??
zato kad registrujes uzmu nam Boga za puteve 👎👎
Baketu to ne smeta, njegovi voze 200 bilo kuda
Nasi putevi su jos uvijek za konjsku zapregu i ponekog ficu kao u 50-tim kada su ti putevi pravljeni bez ikakve vizije. Putevi uski, puno krivina, ogranicenja brzine kao da se vozimo biciklima, previse dozvole gradnje uz magistralne puteve itd...
Ceste FBiH na haparatima...
Nisu opasne ceste, nego ljudi. Doduše ne pomaže ni činjenica što nam je željeznički saobraćaj na bijednom nivou, zbog čega su putevi zatrpani teškim šleperima i ostalim teretnim vozilima koji usporavaju saobraćaj naročito u krivinama i na uzbrdicama..