Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokada svih sredstava od države i genocidaši pogani će krepat od gladi. #RS JE GENOCIDNI ČETNITET #RS JE NASTALA NA GENOCIDU #SERVI SU GENOCIDAŠI
U Genocidistanu ništa novo. Smrad i pogan na sve strane.
Sad ce Forto i Dino da reaguju. Salim se, nece.
Neznam kad je ovaj novinar rođen i gdje živi pa mu nije jasno što se ovo sve radi.Pa iz istog razloga zbog kojeg je izvršena AGRESIJA na SUVERENU MEĐUNARODNO PRIZNATU DRŽAVU BIH da bi je uništili što su borci ARBIH osujetili a onda Alija u dejtonu zarad malog dijela muslimanije omogućio ovom etnonacionalističkom ološu od političara da nastave agresiju političkim sredstvima.
zato sad za te licence napravis nema na granici prelaska i pa paaa pa nek vozaju po entitetu samo
Pripremaju drzavu za osamostaljenje granica ce biti u istocnom sarajevu a trebala bi biti na drini
Ne priznajem policiju genocidnog brloga. S njima na šake uvijek. Nije bitno gdje i kad
Ma ro će trojka relaksirat, svima će nam izdati nove licence RS-a!?
To je drzavni udar. Ili posalji vojsku da to rijesi ili se pomiri sa tim da su oni drzava. Sta svaki dan prenosite gluposti iz rs.
Samo država Bosna i Hercegovina. 💪🇧🇦 Ništa jedinice lokalne samouprave
Kuda vodi ovaj put? Pa kako stvari stoje, svaki dan vodi, vise i vise u traktorijadu po nacrtu RH 1995. Samo to genocidasi razumiju… i svaka cast RH sto su se ocistili od parazita i napravili traktorijadu 1995!!! Aferim… a mi Bosnje sad gledajmo sta genocidasi rade i zavrsavaju posao!
pisaj kad mozes.. samo pisaj
Ministar Forto počeo raditi...
Narod je lud i zato oni mogu radit šta hoće.
Neki dan me zaustavlja policija genocidnog brloga. Samo pokažem službenu iskaznicu državne agencije Bosne i Hercegovine. PAŠČAD samo klonuše ušima i mahnuše. Tako treba sa ovim žoharima!
i šta je bilo kada si se probudio? malo ti se vilica tresla, ali polako.
tako tako batane. bas tako. kad skupis ono malo parica da odes do na more pa prelazis granicu a ono zviz. ljiljani. zastava Bosne i Hercegovine. ustvari, ako ikad i imas para da odes na more iz smrdske. hahahahaahahahaha