Slovenska pomoć za novi ustav
0
Kučan izvjestitelj, ne predstavnik EU za BiH
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kucan je uradio dobar posao, unistio komunizam(fasizam) haman sam....
Ovaj Boric je fakat retardiran... svidja mu se komunizam hahahaha :D to nidje nema, Bosna je freak show :)
da nije zalost, bil bi smeh.
valentine nasa srecho, ubaci im malo vecho. a mi chemo preko alpi nema veze ak visoko mi letiti kao soko ka nasoj stali, nije sali. i ovaj jezik jednom se odrechi jer je tezak za izreci i postati german pravi nek se slavi.
nam je pomoglo sto smo vasa sicha maznuli kad nije bil euricha i pemzije vase i vase papire da se brahca vam na alpi ne sire i sada smo tu da vam stalno odrzat lekciju iz ponasanje vase da vas malo plase. buh. udari vam propuh. to je reko jos drug marjks i drug lenjin i drug solana i drug ...jao, pak sam nesto pobrkal, gospodin solana i gospodin ovaj i onaj a drugove smo ostavili malo istocnije i juznije i malo tuznije pak smo sada pravi konjusari i za vas vis ne mari. pozdravljam vas i dobro zdravlje i pak chemo izvestit sve kak treba nic ne brinite sam zinite sto jace da vam se ubache.
cekacemo dal vasi novci kobila vratit u sazvakano stanje ako ne bude kroz gusto granje da prostite draga bivsa bracho i sta che vam sicha od vasi euricha to je nasa kobila a vasa sicha i nak ste bedni. ni to vam pomoch ne moze.
da mi cuvari porte bili i svima red naucili porte nase al ne vase dragi nasa bivsa bracho sto ste sada poderana gacho. mi dobiti milijardi a vama se merkator gradi. i tisina sada tamo, ovamo se ne pricha glasno, jel vam jasno. samo tiho i necujno kao lopov da prohodis i da se u ljubljansku banku ne raspitas vase love vise nema pojela je nasa glavna kobila u stalu mislila da je seno pak. nismo mi krivi sve smo ucinil al kad je alava voli mnogo kad malo odstoji pa poprimi budj kak ono onaj talijanski sir u podrum.
nas rodzaci bosnje priznali nasa vlast i stalno vikal danke danke pak kak i mi, a mi njima prepakirat u merkator i sve iz autobus izbacit na granica na pregled da pak nauche ko je to cuvar porta konjusnica da se pak tu ne unosi seno bez licencu i sa razni bakterije i oni stajati na kisu kad ulazit u nasu hizu i mi mnogo voleti one granice sa hrvati mnogo nam se to isplati i tak smo strogi pak nam carinka ko baba rogi i storgochu vama sipa al nije vasa sipa pak su slabi mi smo pravi kad vam naucimo pameti u glavi malo ak vam je sta preostalo.
da komunizam baciti niz alpi i dinari nek se ne zaustavil nigde do crnog more a mi zapevati druga pesma i jogljodl jodl glugluglu juhuhu. sve alpi jeci od nasa srechi i tak mi jos tisoch leta i nikom ne smeta i nam tito dao para i unija tak se slovenija stva´ra svi nam dali jer mi uvek pravi konjusari postali pak komunist ili ne, isto nam se fatiga pardon fatiha sve.
mi avzaiti i izvestiti i telaliti po svet o vasa dobrota u fatiha fatiga i glugluglu a mi u stale ujujuojejeooleeeeeeileeee, vidite kak lici sve to kad odjekne alpima ili pak niz dinaru malo nize pak isto dodze udze ti i prodze i samo osta nasa pesma i se gleceri ruse i tope od nasa pesma i vasa pesma kad se spoje i jodl jodl jodl sevdah bracho od podera.no gaco.
mi vas nasa bosnja dobro po drzat a i vi nas jos bolje po drzat i mi izvestiti o vas na predak u fatih nas u vas a ne u stala nas u fatih malo nize vama blize.
pak smo po drzali i vas alija kad rekli vlasnici konjusnica i pak smo sve radil kak oni rekti i krediti i milijarde i pak naso industri prepakirung i tetrapakirung i pak vam u merkator malo vracha sve to i tak trgovina cveta mnogo leta. alpi chemo premostiti i u austrija konjusar biti. premosti chemo lako alpi to je nasa kucha i nasa hiza i pak se ovaj jezik nakaradni oslobodit i ne zvati vise milan vise pase valentin i biti konjusar mnogo fin
tudi je i merkator i tudi se radi i izvozi se i prepakira i pak se uvozi i prepakira pak se izvozi i tak uskim cestam punim rupa, slovenija se od hrvatske odstupa i jos malo mora dajte bracho bivsa nasa, i bicemo izvestitelji vasa. nas je incko mudra glava pak nestalo konji po austrija i pak se zaposlil kod bivsa bracha oni jos imati stala i magarci a konji nestali pak. rozice nase rdece.
oni bar ne moraju voditi racuna o broju zaposlenih, dio od sto tisocha radi tj izvjestava eu o bivsoj brachi, jesu li pak tudi il su pak ondi, dio radi u ambasadama sirom sveta, a dio nich ne radfi neg ziveli na krediti od 50 milijardi eurichi i tak slovenija moja dezela, nikad gladna samo jela konjusari nasi severni pak.
Da li je FB bošnjački Hans Kristijan Andersen?