Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"mještani su na vlastitu odgovornost odlučili izgraditi kuće" pametnom dosta
@pupak hahahahahahahahah Sandžaklija izgradijo hahahahahhahahahah
Glupi Sandžo misli on pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znali su da je to zemljiste predvidjeno za eksploataciju uglja i opet su gradili kuce. Sta su ocekivali da ce se dogoditi?
@NevesinjskaPuska hahahahahahahahah Sandžaklija izgradijo hahahahahhahahahah
@ThunderInTheNight Nemoj biti na kraj srca, i sosoni su nasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bagro i olosi, sto ne "sravnite sa zemljom" crkvu u Fatinoj avliji?
Ne pricajte bezze,kad ne znate cijelu situaciju.Isto se prije par godina desavalo na drugom lukavackom povrsinskom kopu,gdje su se kuce rusile,a izgradjene su prije nego sto je kop uopste planiran tu.Isto su postupali s vlasnicima.
Imam kucu na prodju presla samo 2km...
nek su ljudi zivi i zdravi..to je najvaznije..
Tri puta ovog lika rudnik placao,samo kupovao opet zemljiste u blizinini rudnika,lik ima par stanova u gradu
Sto volim kad seljak hoce mimo pravila - pa mu se obiju o glavu. Jeste seljo, to je neko sve napravio da tebe licno muci i zajebava. Ne zato sto se tu ne smije graditi da ti se ne bi kuca srusila na glavu, bem te glupa.
pogane balije nepismene
Mi od svojih plata i kroz kupovine, plaćamo državi poreze, da bi ta ista država krojila i sprovodila zakone. Ja kada ne svežem pojas dok vozim, nikoga ne ugrožavam osim sebe, ali ipak država je zabranila da i sebe ugrožavam, pa je uvela zakon i sprovodi ga kažnjavanjem. Postoji i u zakonu bespravna gradnja i kazne za sve to, a čak i drugog oštećuješ. Zašto država ažurno sprovodi zakon za nevezanje pojasa, a ne sprovodi zakon za bespravnu gradnju?
Zato sto se ti neces vezati lancima za auto i drecat ko varen magarac sto te tjeraju da se vezes pojasom - a ovaj hoce da mu dodjes da mu rusis bespravno gradjeno. I nece samo sebe. Vezat ce i zenu i djecu i cuku i macu. I svi ce u plac kako ih drzava tjera iz kuce. A on borac i hadzija i placa TV pretplatu.
tutne par stoja inspekciji, popiju po jednu i vozdra
Only two words: Glupi bošnjo!
Jel' i za ovo kriva SDA?
Pa sta hoce mogu reci hvala sto ce im dati bar materijal.. Bez dozvole gradili ko svi glupi oni pametni.. E sada kada pada kuca joj majko.. Ko je sada pametan a ko glup? Balijska posla...
Ljudska glupost je bezgranicna
nije mi jasno kako su znali kad ce tačno da se uruši
vidiš da su čuli da puca polahko
A mozemo svu govorit o ilegalnoj gradnji i da su si sami krivi(sto je i isitna)...ali ostat bez kuce u roku 30sec i to pred zimu koja dolazi...sirotinju i Bogu si teska
@Decepticon89 ko je sirotinja..lik ima par stanova