Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pojedinačno će ih i uvesti. Izvjesno je da će to uraditi anglo-saxonske zemlje, iste one koje su bili vatreni zagovornici bombardovanja Srbije. Slavenske neće. Italiju, Francusku i Španiju boli ona stvar.
STA VAM JE LJUDI KINEZI CE MILIJARDE SPUCAT U RS ZABOLI DOIDIKA I RS ZA OVIM MILIJARDE DOLARA EURA STA VEC NEK SE PUSE
Pojma ovi nemaju da je situacija složenija od njihove crno-bijele slike. Nije riječ o Dodiku nego o nedostatku unutrašnjeg legitimiteta u BiH. 3 različite vizije kuda BiH treba da ide - jedne boli k. jer misle da će im sve "Međunaradna zajedinca" završiti, drugi imaju veoma dugačko iskustvo u sukobima sa MZ i oguglali su na sve prijetnje i batine, a treći hinjski čekaju ne bi li se ova prva dva pobila pa da oni uzmu sve.
To vam je BiH realnost. Običan narod takođe boli k. ali za njihovim uhljebaškim ratovima. Ko ima platu 70 000 godišnje treba biti na prvoj liniji fronta a mi ostali ćemo polako u EU. Makar kao izbjeglice.
Samo sankcije brale.Ali lopina Dodik odnio lovu u Tursku i Rusiju.
Vuci se smradne u vukojebinu iz koje si dosao i tamo radi sta hoces.
Pogledajte u koje zemlje EU je Dodik isao nazad 2 mjeseca, to su zemlje koje ce ga podržati.
Isti Miroslav Ilic
Ne serite matereti i izrael je dobio sankcije i takmici se u svim euroligama kao nagradu za genocid nad muslimanima
svaka tebi čast, al samo pustite bih i objavite da ste je pustili. bosna ce sama onda odlučiti gdje će šta će i s kim će. dosta ste nas jebavali.
Genocidni entitet treba poravnati bagerima i zasaditi pšenicu.
Ako.ne uvedu sankcije to ce biti alarm za masovnu mobilizaciju svih intelektualaca i svih gradjana u borbi za obranu BIH.. nema cutanja vise nikako jer ce opet dovesti Bosnu na svrsen cin a sa ovim budalama iz tzv opozicije i pozicije mi ne mozemo ocekivati nikakvog dobra...
Ajde budalo jedna idi sta radi,kakva vasa elita i intelektualci🤣🤣
Osim svojih zadataka u odborima,Dietmar Köster služi kao član Međuskupine Europskog parlamenta za Zapadnu Saharu i Međuskupine Europskog parlamenta za LGBT prava
Pa neće EU sankcionisati nekoga sa kojim se želi napraviti dugotrajan dogovor.
Meni se cini da umjesto SDA-ove ministrice Turkovic ,vanjsje poslove odradzuju Dodik i Cvijanovicka.Kolko ja pratim zena se ziva necuje kad najvise treba da je aktivna.
DZAVA SVE UVELI NE UVELI NEMOZETE SA RS MISLITE SA KINEZIAM DA SE IGRATE ILI RUSIMA xd
Nedo ti bog da si rus ili kinez vidio bi onda kako ti oni žive ,ima budala pravoslavnog svijeta okolo Banja luke
Stara, jalova,licemjerna EU.