Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni prosvetni radnici, sindikat predvodi PENZIONER....fuj
Bravo Dino, bravo sindikat!
Ovako sada govori naš premijer : Ostvaren san djecackih dana, moje ime krupno se pise junak sa ekrana,svako me zna. Strani ljudi mi se smjese, nude mi vino iz zlatnih casa, pitko i slatko java il san? Detaljima mog zivota se dive, davno recene moje rijeci se pamte, vrijeme je brze spajam noc i dan. Najljepse zene sluge mi vjerne znojno tijelo mi ljube do zore sapucu strasno, najbolji do sad.
Svaka čast
Bogami ne bi bilo uslova da sada hodže nisu obrazovni radnici ! LEgalno primaju platu u školi, a onda za mimebr i mikrofon PA ZA KOGA ĆE ONI GLASATI ! :((