Sjednica Skupštine Kantona Sarajevo
0
KS ima oko 70.000 nezaposlenih
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražiću azil u RS-u. Hahahaha.
isto je tako rekla zasto se krije podatak da je u mandatu ove vlade sa biroka skinuto i zaposleno oko 2000 ljudi. zar niste pozitivnu vijest trebali istaci.
SAMO KUKATE,I GOMILATE PROBLEME NIKO DA UDARI SAKOM OD STO U TOJ DRZAVI I KAZE DOSTA LOPOVLUKA,LAZI,KRADZE I NERADA,kafana i droge
Morel se tuj traziti azil tj . primat socijala ? ne daju nam vise u belgiju
Za ovo su krivi Dodik i Covic, da nema njiha u Kantonu Najnoviji Pazar svi bi jeli zlatnim kasikama i ne bi bilo nezaposlenih.
mama ti malo turčinu pocucla..........
turci su lijen i nedisciplovan i neradan narod, uz to još i smrde.
kojih 70000?! wtf ima najmanje 200000 nezaposlenih
Šta kaže Sulejman Tihić na ovo? Ništa, osim da treba HDZ-u ponuditi dvije trećine ili tri petine ukupnih poslaničkih mjesta u Parlamentu FBiH u cilju relaksacije odnosa u FBIH kao i stvaranju pozitivnije klime pred nastavak ustavnih reformi. Sulejman Tihić kao čovjek dogovora i kompromisa takođe poručuje da se ne treba odustati od Aprilskog i Prudskog paketa a tu je i nezaobilazni Butmirski paket, jer samo putem dijaloga dogovora i kompromisa može se postići Pet ciljeva i Dva uslova ka euroatlantskim integracijama. To što 70.000 nezaposlenih u Kantonu Sarajevu to ne može doći na red sjednice Centrale SDA jer ne može se riješiti pitanje gladnih prevarenih opljačkanih i poniženih građana dok se Dvije trećine odnosno Tri petine ukupnih poslaničkih mjesta ne podjele HDZ-u. Ja Vam sve dajem časnu samo sa Sulejmanom Tihić svi mi i Srbi i Hrvati i Bošnjaci gladni, žedni goli i bosi, zatim prevareni opljačkani i porobljeni možemo u Evropsku Uniju. Tihić za dijaloge, dogovore i kompromise :)
Danas se dobro nasmijah Brani Crnogorcu...ne zna jeli poš\'o il doš\'o,jadna BiH i ovaj Kanton sa takvim poloitičarima,ni čitat ne zna,a .ima par kvalitetnih zastupnika,njima aferim
Vidim,cvjeta siva ekonomija,kafane pune,samo se troši vozaju se auta,koriste se beneficije sa biroa dok se radi na crno i sl.Hajmo malo biti realni.Pitajte po biroima koliko su prevaranata skinuli.
KS ima oko 70.000 nezaposlenih ali od toga broja ima 20.000 da radi na crno, plus penzionisani vojnici, RVI itd... pa se brojka smanji na oko 40.000 nezaposlenih. Djecu koja radi nećemo raćunati.
sta je ba \"frulo\"- patrioto, boli istina, jel\'de?! haj\' smiri malo i zafrulaj ga u svojoj demokratiji...
što bolan pamet negdje drugo ne rasipate...................
Bice i mnogo vise od 70 000 nezaposlenih kad nas nakon Nove Godine zajase nove svjetska ekonomska kriza. Za neupucene, recesija iz 2008. je bila mala cica maca sta nas sada ceka!!!!!