Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto duzi zivot i sto grublje pelene...
biti srbin, to je teska dijagnoza koja se lijeci iskljucivo sto debljom motkom
Ma i njega u Veliku Britaniju, kad već nama veliku Srbiju, neka ga kod jarana Raše.
topla braca
Nadam se da ce poslije presude ovom srbinu, koji je u ime srpstva izvrsio genocid nad bošnjacima u Bosni i Hercegovini, ovi naši bosanski srbi rjeđe ići na plakanje Vučiću i sktetanje teme zbog ovakvih dogadaja. Ova preduda je daleko, daleko važnija i obilježila je i obiljezit će srpski narod za buduća pokoljenja. Nikakve prazne priče to ne mogu zanijekati...
Mentalni sklop pravoslavni genocidaša je u pola gram sličan ovom monstrumovom sklopu.Gade mi se na samu pomisao na njih.
Stanje svijesti onih koji velicaju ovog i slicne zlocince je kriticno, bolesno i veoma opasno.. a to se odobrava i presucuje..hebeni bolesnici
Budući navijač Southamptona.
Generale naš !! trebal pampers promijeniti?
Sada treba raditi na unistenju genocidne tvorevine.
Nenad Nesic rekao da ce mu Mladic uvijek biti heroj, bez obzira na presude. Pazite se ovog politicara jer je relativno mlad i zeli da bude na vecim pozicijama. Ovaj je opasan po sigurnost BiH
Taj smrad je gori od Dodika, mladi su zadojeniji mrznjom i vrlo rado bi dovrsili ono sto su im roditelji zapoceli
Nadam se da ce biti proglasen genocid i u ovih 6 opstina pa da napokon jasno kazemo, bez imalo stida - "PC je genocidna tvorevina"
Kakav ba stid, genocid nego sta je. Namjere su im bile iste u svim opstinama, samo negdje nisu uspjeli
Mnogi zločini su počinjeni ali Srebrenica je primjer kad se jedan General jedne vojske neskriva iza drugih i sam organizuje i koordinira izvšenje eksekucije kako civila tako i pripadnika druge vojske.
Mladiću, ti nisi zlocinac. Ti si slika i prilika svakog Srbina. Jer Srbi tebe vole. I vole tvoja djela. To sto si klao, silovao, ubijao, nadzirao, organizovao to sve. Sve to Srbi vole. I svi bi ponovo radili. Ne govori samo o tebi. Već o narodu cijelom. Ti si svima heroj i svi te podržavaju. Rijetki se moj Mladiću od tebe ograde. Jako rijetki.
Al supku na Vracama fino stoji ploca kako je postrojio....jos kamere stavili da ko nebi oskrnavio. Moze on bit osuđen na 100 god. al srbin ce ga velicat od kolijevke pa do groba.
"srbima su presudili njihovi ratni neprijatelji, i oni nemaju pravo da se brane nego samo da trpe posljedice takve presude. antisrbizam je dozvoljen, štaviše, poželjan, taman u mjeri u kojoj je bilo kakvo njegovo osporavanje zabranjeno." nikola vrzić
Ćerka mu se ubila radi njegovih nedjela a on se nešto žali po sudovima... Vucibatina nakaradna.
Ratko Mladić je dobar čovjek. Voli ptice i životinje i prirodu.
Vodi ga kuci.. Krelac..
Ker, zločinac, ubica, šovinista