Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja cu kao "isfrustrirani zastitnik i ljubitelj" zivotinja: Naklon do poda!! Ovo je kapitalac, sve ostalo sto je ovaj portal dosada pokazao je u poredjenju s ovim, ikra. Kralju, sejhu, majstore.
Smanjuj ribu pobit cu djecu:D.Svaka cast majstore.
kosulja mu karirana riba mu preparirana
svaka čast majstoru na ulovu ali ja sumnjam u najlon 0,25 i podvez 0.18 ipak kad se zakači nešto od 14 kg hmmmmm muke su to d ostane
na malo sta sam ljubomoran ali na ovakav ulov jesam:)ipak bistro majstore valjda cu i ja nekad klepiti ovakvog kapitalca!
ova mora da se hranila raspadnutim četama na dnu une
Aferim moj Jasmine, bravo i cestitke na dobru ribu. Al bogami ja kad bi konzerviro svaku dobru ribu i objesio na zid nebi dobro pao grah kod zene mogu ti reci :)
jes , tako sam i ja išao u lov na mrkog međeda,ponesem ja svoju zračnu pušku diana kalibra 4,5 mm , ugledam ja njega u onom mrklom mraku negdje oko pola tri ranom zorom na udaljenosti od nekih 700-800 metara , stavim ja diabolu i prvim metkom direkt u čelenku među oči,malo se je koprco al je otego papke. p.s. nisam ga mogo preparirati jel je imo veliku rupčagu na čelu
P.S. zaboravio si spomenut vuka kojeg je drzo u ustima i koji ujedno lipso sa medjedom, ili nisi se htjeo hvaliti :)
E ovde si slago ! Ne možeš vala sa 700m ubit međeda , moralo je tu manje biti. Brat bratu nekih 580-620m . A tebi junače svaka čast. :D
Pa sta sad..da cestitam nekom jer je upecao ribu, jbte..
a ti nevolis kad tebi neko cestita na ulov dobre ribe?
cestitke!!!!!!!!!
Svaka cast!!! Bistro ;-)
Riba 14 kg težine upecana na najlon 0.25 i podvez 0.18,svaka čast
nisi nikad cuo za fluocarbon podvez? sa 0,18 mozes kita izvuces :)
Da ju je izmjerio , uslikao se te je pustio, bila bi prava stvar, ali svejedno, svaka cast. Ipak mi zanima od kada je to Miostarh na Uni ? Jel to i kroz Cazin protice Una ? Novinari, veze nemate !
Ona plaza ispod Miostraha se zove Miostrah, jeli to je ona plaza ispod Salihovca ?! Prvi put za to cujem :)
Svaka čast majstore,za svaku pohvalu,bistri!Da još većeg kapitalca dignes!
bravo! najbolja riba
Potočna pastrmka je ugrožena, trebao si je vratiti nazad.
svaka čast majstore
Svaka cast!