Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlaćenje prazne slame na znanstvenom nivou
Oni dokazuje da su stari i istroseni, i da su svojevremeno pobili sve cetnike, ustase i radikalne balije danas bi zivjeli ko ljudi, sad samo seru, dosadno im u penziji.
i hebe ih prostata
ako je dogovor polazatelj mogucnosti suzivot ,cega je onda rat ppkazatelj
http://goo.gl/SL55A4
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
Bagra,živi fosili,Bogu hvala niko ziv vas ne j.be ni 2 posto,objasnite bagro djeci i roditeljima iz konjevic polja "ravnopravnost" ,je li ravnopravnost mozda da se o nekakvim svetima savama uci i ostalim bajkama srpskim...
Ali spominje li se u ZAVNOBiH-u izborni injžinjering i biranje člana predsjedništva malobrojnijem narodu?? preglasavanja?? pravljenje izvršne vlasti bez legitimnih hrv stranaka odnosno postavljanje podobnih tzv halal Hrvata u izvršnu vlast??
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom izdrkanom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji
A na kojim izborima su izabrani vijecnici ZAVNOBIH-a? Na osnovu cega su oni sebi dali za pravo da predstavljaju cijele narode? Kako sada znati da je to zaista bila volja naroda, kada narodi nisu na te vijecnike prenijeli svoje narodne suverenitete?
Bravo, upravo sam isto htio pitati. Kao što niti pavelić nije imao mandat gurati hrvatski narod u pokolj, tako ni ovi komunisti nisu imali pravo predstavljati narode, jer je riječ o jednostranačkoj ideološkoj predstavi u Mrkonjić Gradu.
U BiH, vecina voli svoju drzavu, a usput BiH podrzava svaka civilizovana i obrazovana drzava. Mislim da je trosak energije negirati BiH. Inace na kraju BiH ce sve jaca biti, kako vrijeme tece i kako se narod jaca od silnih napada :)
BiH je moguca dok je Bosnjaka u njoj ako oni nestaju fino lijepo po pola izmedju hrvtaske i srbije
Mislim da ce na kraju istina isplivati na vrh, Ljudi koji zive u Bosni nisu dosli iz Srbije, vec su slali svoje sinove da se brane od Srbije, prije hiljadu godina. Svak u Bosni je BOSNAC, sto se tice ISTINE :)
BiH je sa Bošnjacima nemoguća, dokazano od Alije pa do današnjih političara i Bošnjačkog naroda, evo vidjeli smo kako se bore za ljude iz Konjević polja i Bosanski jezik, nikako, prodali su ga za večeru, a kako se Bosanci i Hercegovci bore za JMBG, e tako se bori, samo je sa njima moguća BiH i EU.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/senad-kobas-iz-travnika-ubijen-u-siriji
Ako boga znate, daj stavite vijest kako je predCednikova trehaljka sa labrom gostovala na Hard Talku BBC-a, da se pisamo kako je voditelj natjerao da kaze da je Bosanka. http://youtu.be/kaCBQ9xV0Dg
pa ako si malo bolje pratio republika srpska je po prvi put kao takva predstavljena na jednoj od najgledanijih politickih emisija na svijetu...voditelj je bio prvokativan kao i obicno ali se predsjednica super drzala.....sve ukupno ocjena 4+ :))))))
to je tvoje misljenje...a ti mislis i da se dodik bruka kad kaze da ce se bih raspasti :)))) zeljka je to odlicno odradila...volio bih da vidim nekog iz federacije na njenom mjestu :))))) ono sto je najbitnije u toj emisji je potpis "zeljka cijanovic prime minister republika srpska"....kontas???...nakon te emisije potencijalni investitori su znali da razgovaraju sa premijerom jedne republike...a oni nikad nisu culi ni za zeljku ni bakira ni niksica ni lagundziju a bogami ni covica :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
joj sto mrzim ove smrdljive komunjare :)
bosnjaci su komunisti i titoisti.....majka kpj,otac josip broz :)
Jesi ti to vrsio anketu svih Bosnjaka sa tim pitanjem? Ove stare prde koji su bili povlasteni u komunizmu, ono srpski i hrvatski fasisti su im davali mrvice, pa su oni izdavali Bosnjake, nikoga ne predstavljaju osim sebe.
bosnjaci se nisu od ovih ogradili...cak sta vise,ovi se finansiraju iz budzeta federacije...mada mi nikako neide u glavu razlog njihovog postojanja....valjda da jos vise komplikuju i zavadjaju :)