Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa većina toga Krug 99 je bošnjačka konzervativa koja se predstavlja u ruhu progresivista, jer su otjerali iz svojih redova sve istinske narodne tribune i internacionaliste... Niko od ovih tu ne zastupa internacionalu već konzervativizam... Toliko o nezavisnosti i palamudenju
DZABE PERETE KOMSICA. On ce prodao SDA ..samo pitanje je kako ce to umotati svojim glasacima !!!!
"Veliko povjerenje koje su građani ukazali Željku Komšiću u kojem je danas najvećim dijelom koncentrisana ideja građanske BiH" Halal olsun, braco nezavisni!
BORDO DNK JAKI TI KOMENTARI pi..amtise u pamet i u usta kokosaru al bi je ti uredio
Onaj što se Komšiću s... na ljiljana najbolje oslikava karakter Jugobalija, kvazi građana. Njima smeta što smo u odbrambeno-oslobodilačkom ratu porazili agresore jer njima građansko znači predaja i bezličnost. Njima građansko znači služenje dušmanskim interesima a zatiranje svoje kulture i tradicije. Ćudićka svršava kad pročita vijest da se jedan zvaničnik i njegov gay partner šetaju po Trebeviću, jer za to se NS borila.
AKO JE NEKO I SUMNJAO SADA JE OČITO DA JE OVAJ KRUG 99 ČISTA PRODUŽENA RUKA POLITIKE A NE NIKAKVI INTELEKTUALCI. IZNOSITI OVAKVE TVRDNJE A ZVATI SE KRUG NEOVISNIH INTELEKTUALACA JE JADNO I ZA LJUDE SA MALO RAZUMA A NE RAZUMNIJE. FUJ BAGRO JEDNA.
A zašto ne naprave okrugli stol o podjeli Mostara na nove izborne jedinice koju traže sve bošnjačke stranke, zašto se u Mostaru ne zalažu za "građanske" izbore??? Licemjerno se zvati nezavisni intelektualci a promovirati politiku jednog naroda.
Znači i ove SDA ima u džepu
Znači i vi ste se prodali. Ako vama treba objašnjavati šta bi za opoziciju i građansku opciju značilo ulaženje u vlast u zagrljaj sukube SDA, onda se vi daleko od kruga intelektualaca ili još bolje vi ste prodani mudroseri.
Ubleha 99
Ako je drzava spala na to hoce li klimava koalicija tri stranke uci u vlast ili nece onda bolje i da je nema.
komsic prica o borbi a za 4 godine se nije ni jednom javio u parlamentu za neki prijedlog ili amandman,a hladno uzeo 200 000 za plate 😂😂😂😂😂😂,ma dajte molim vas
komsicu serem ti se na ljiljana,mozda ti opet Sabinu zaposle u turisticku zajednicu
Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > > > www.XXdate.club
Udruženje ćumura podržava koks. Željunu je konflikt prirodno stanište. U pauzi tužbe protiv Hrvatske, Željun se obračunava sa petom kolonom. Navika iz kafane. Kad ga spuca kriza zagalami, počne da se znoji, kose čupa, prijeti incidentom dok se neko ne smiluje i naruči piće.
Komšiću uđi u vlast i pokopaj zauvjek SBB, SBiH , ASDA i PDA ...
potpisujem...
da su dobili dovoljno glasova uzeli bi vlast. čak i ovako su u vlasti, onoliko koliko su dobili glasova, svakako kao opozicija a ne u koaliciji sa fašističkim strankama. to je tako inače nisu potrebni uopšte osim sami semi i kao ikebana fašistima. pa nek izvole - i imaće rezultat na narednim izborima kakav zaslužuju. za okvir države ne treba niko brinuti, nju gararantuje svjetski međunarodni sporazum a ako ne onda je svakako izvjestan belaj tamo gdje zaustavljen.
Lijepo rečeno. Nema raspada BiH.