Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=RjFa1awJm_o
Mirko Ljujic je u ovom AKTU do vrata u go*vnima ko i u onom atentatu u Bugojno. Mirko Ljujic je u pozadini SVEGA, OVO MU JE POTPIS NA KRAJU MANDATA SIPA-e.. Potpisao je svoje cet-nicstvo i zavjeru protiv Bosnjaka i drzave BiH-e.!
Da li iko žega žene ovim kvazi intelektualcima. Izdleda da ih žene pošalju na sijelo, a oni sa mladom obdarenom Srbadijom testerišu.
SJETITE SE SE KAKO JE SIPA I MIRKO LJUJIC U JUTRNJIM SATIMA PROSLE GODINE PLANSKI POKUSAO LAZNIM OPTUZBAMA HAP-SITI AKTUELNOG MINISTRA SIGURNOSTI BIH-E AHMETOVICA?Kameramani su bili prije SIPA i policije prisutni..koji scenario mirka ljujica.!
Prestanite vise lagati i izrazavati LAZNO zaljenje. 98 posto NAS BOSNJAKA podrzava naseg brata MEVLIDA JASAREVICA Ne smijemo to JAVNO reci, ali to je prava ISTINA.
auuu istina (tambura) ti stvarno al stvarno trebas pomoc, izadji malo na sunce lijep je dan. Nije ti zivot valjda toliko tuzan da moras 100 komentara napisati na svaku vijest... a jadaaan...evo moja cura pita ako hoces da popricas malo sa njom... nije losa...
datum ovog PROGRAMIRANOG \"akta\" je bas u SKLADU isticanja mandata \" mirka ljujica-SIPA\".....nije ovo SLUCAJNOST......vidjeti u detalje, ovog treba ISPITATI poicija SARAJEVA a ne SIPA....SIPA je U srboterorizmu i ratnim srpskim zlocincima PUNA.!!!!!
Terorizam i terora SERBIJE je opet pokucala na vrata suverene Drzave BIH-E...!!! SERBIJA === TERORIZAM, TERORA i fasizam...!!! STOP SERBIJI I SERBIJANSKOM PATOLOSKOM -TERORIZMU...!!!
TREBA ZABRANITI SVE VEHABIJSKE POKRETE U BIH-I KO I SERBSKE TERORISTICKE I FASISTIKE POKRETE KO STO SU \"RAVNOGORSKI POKRET PROFESIONALNIH KOLJACA, SILEDZIJA U SERBSKIH PATOLOSKIH UBBICA\".! Vrijeme JE...!
Ove vehabije su u SRCU CETTNITETA-SERBSKOG GENOCITETA...!!! DAL BI U SRED SARAJEVA \"RAVNOGORSKI CETTNICKI POKRET SERBSKIH PROFESIONALNIH KOLLJACA I SILLEDZIJA\" mogao slobodno zivjeti i kretati se...?!!!
ZAR SE NIKO NE UPITA ZASTO VEHABIJE MIRNO RADE ZIVE I ORGANIZUJU TERORIZAM UZ PODRSKU SERBIJE U SRCU GENOCIDNE TVOREVINE CETTNITETA-ENTITETA-GENOCITETA...?!!!
Ovo je sve podvala fasisticke i teroristicke srbije, koji je napravljen u beogradu zajedno sa direktorom SIPA- mirkom ljujicem, KOJEM istice mandat.....zar niste skontali da je on taj koji diriguje ovom operacijom????!
Pa šta ovi ima da osuđuju kada su isti kao on. Isti zločinci samo malo bolje umotani.
SELAFIJE,VEHABIJE-IZ ISTOG SU KRUGA, KRUG SE ZOVE -99-O..KAKVA TUGA !
Gospodo komentatori, hitno potražite stručnu ljekarsku pomoć ako već nije kasno za osobe sa dubokim psihotičnim epizodama. Higijena duševnog zdravlja je važna stvar... i uzimajte lijekove.