Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klub metuzalema.kome su oni od koristi.uglavnom stare komunjare koje u onom vaktu nisu nista radile pa tako i sada.
krajnji domet ovih naprdjivaca je kenjanje i bavljenje posljedicama... mene zanima sta oni cine da rade na uzrocima i radu na tome da nesto poduzima preko politike i svih raspolozivi resursa u javnom zivotu.. nista ne cine jer nemaju taj domet..
Ja ih vidio na ulici sa lopatama kako čiste snijeg ....ostala im navika sa radnih akcija ...
Gerijatrijo i Bogu si teška.
Poslje sesije medicinske sestre su ih preuzele u taksi vozila, kateterizirale im mjehurove i odvele kući na daljnju njegu radi senilnosti i neraspoznavanja članova porodice.
Skup palamudera i ublehaša.... Svi nešto pametuju u ovoj državi dok 3.000 KM plata lijeze... Rjesenje je jednostavno... Počnite od toga da sebi umanjite da bi standard u BiH bio za običnog radnika minimalac 1000KM... To je najbolji put ka EU i istoku i Zapadu...
Ima li ovdje iko da nije učestvovao u zasjedanjima zavnobih-a