Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik REPUBLIKE SRPSKE,gospodin MILORAD DODIK kao i Vlada REPUBLIKE SRPSKE uvažit će stav svojih građana i podržat pred arbitražnim sudom Hrvatsku ako za to bude bilo potrebe.
Ajmo se uozbiljit. Svaki pokušaj Bošnjaka da naprave tužbu protiv Hrvatske zbog mosta, bit će spriječen vetom Srba i Hrvata. Bezveze se ložite.
Više od polovine naroda BiH svim srcem podržava gradnju mosta,te je odluka o gradnji sasvim legitimna i poželjna.
@Brčak razumijemo i zašto, kad vas budu progonili i onh 3 % što vas je ostalo u \'Rvatskoj da imate kud ćerat traktore...
Građani REPUBLIKE SRPSKE u potpunosti podržavaju Republiku Hrvatsku u njenim nastojanjima da izgradnjom mosta preko Pelješca poveže svoju teritoriju.
ovi senilci počnu govoriti ZA nešto, ja znam da je vrijeme da se okrenem PROTIV toga. kad bi sutra rekli da je mlijeko bijelo, ipak bih prethodno otvorio tetrapak da provjerim. dakle, GRADITE MOST braćo hrvati!
to sto si drzavljanin bih ne znaci da treba neko nesto i da te pita. pitaju se obrazovani ljudi,strucnjaci koji ce znati procijeniti kakve relevantne posljedice za drzavu bih moze da ima gradnja mosta. nastranu sto je nastup i nacin kako se problemu prilazi od hrvatske strane drzak i podcjenjivacki a i protivzakonit.
ko je ikad bio na granicnom prelazu u neumu, potpuno ce razumjeti zasto hrvatska zeli taj most. to peglanje i maltretiranje na granici je stvarno previse. ne mozes kupiti nesto u zagrebu, da ti bude isporuceno u dubrovnik, samo zato jer carinici peglaju vozaca koji dostavlja kupljenu robu. roba kupljena u hrvatskoj, ide u hrvatsku, al se krkan natakario na prelazu i ne da proci.
Nema gradje peljeskog mosta, jer Bosna i Hercegovina treba imati nesmetan izlaz na more, shodno svim medjunarodnim propisima. Nije lijepo vidjeti kako se sada Hrvatska ponasa, posebno sto misli nas evropski put kociti ucjenama oko ovoga.
@mujoni ti za sirtenje kultura i durzenje a gdje ovde krsenje prava ?? ugrozavaanje territorije bih , trebas fino da izucis sta bih ovaj most u biti prredstavio , NI PO KAKVU CJENU NE TREBA DOZVOLIT NJEGOVU IZGRADNJU sa ovakvim zahtjevima kakve HRVATSKA ZELI sramotno! pa nismo LAJICI ! MI SMO BIH!
Državljanin sam BiH i u potpunosti podržavam izgradnju mosta koji će zbližiti ljude i kulture, kao i svi koje poznajem.Ne znam u ime koga govori ova skupina građana koja se naziva krug 99????? jel to neka SEKTA????
Bošnjački, pa intelektualci, hahahaha
Jel to mi idemo u rat sa Hrvatskom?