Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovaj nije u zatvoru što je opljačkao Srbinje
NjV: u preokretu u aferi "Howell Machine" (poludivlja firmica iz američke vukojebine kojoj banditi iz vlasti za očito primljeni mito žele dati koncesiju za proizvodnju oružja na 10 godina, u Silajdžićevom stilu tj. njima za procenat a narodu BEZ PARE ZARADE), juče su se razotkrili i Bordžijini sefardi iz SDA i njihovo porodično piskaralo Hadžifejzović koji ih je reketirao "Ramiz Dž." bljuvotinama dok ga nisu stavili opet pored sebe na sećiju da zamijeni Zulfikarpašićevog sestrića Hadžiomerovića od kog je simbolično preuzeo palicu pozvavši ga u goste prošle sedmice; tako banda osim očite monetarne koristi u dovođenju mega-trovača okoline vidi i političku dobit pa preko megafona Hadžifejzovića koga narod zove "mahaluša tv" poturaju da "Amerikanci brinu o FBiH" te "oružje služi za ubijanje pa šta će nam onda, bolje da to Amerikanci preuzmu" (iako za mito nemaju moralnih dilema tipa "oružjem se ubija" (najviše muslimane po svijetu jer imaju najviše resursa) a na njemu će svakako pisati da ga je napravio glupi Bošnjo koji tako pokupi ljagu dok kvislinzi kupe kajmak); svako ko ima Internet vidi da se radi o maloj zanatskoj firmi s bolesno ambicioznim zalizanim vlasnikom tipa gangstera iz Sopranosa; gdje su sada hiljade "nevladinih" (stranih vlada) organizacija, od kojih se velik broj zvanično bavi - zaštitom životne sredine? http://is.gd/sW9lTx
aminem 14.12.2013. u 17:47 Odgovori 21tomašica je r.srpska Da da to je njihova istorija dodik u beogradu kaze da se ponosi istoriom cetniteta koji stoji na temeljima genocida,ali nista se nije cudit kada tako reci fasiticka evropa je aplaudirala milosevicu kada je pravio genocid u BIH a francuska i donekle i engleska direkno ucestvovala u njemu,turska bila neutralna Iran je pomago koliko je mogo nazalost vise nije mogo amerika nije stjela da kvari odnose sa saveznicima radi Bosnjaka i Bosne narocito francuske koja je citavo vrijeme dok je bio miterand podrzavala cetnike nazalost Sirak kasno dodje a miterand je bio obicni fasita koji je mrzio muslimane i toj to Bosna se i dalje pati nametnutim Deytonom koji je Alija potpisao pod prisilom.
Ma sve je ovo isti quratz k'o i Dodik! U tom entitetu ce se moci reci da ima normalan politicar kad neko stitsne i kaze da ovakva teritorijalno -politicka organizacija BiH ne valja i da to treba mijenjati ali ne na nacin da prica bajke o referendumima, otcjepljenjima i sl. BTW, Dodik sigurno tone iduce godine, to je svaki dan sve ociglednije cim ovakvi pocnu dizat glavu. Ja licno i nisam zbog toga pretjerano sretan jer kad bi Mile dobio jos jedan mandat onda bi ih ojadio do kraja.
tomašica je r.srpska
ma *** i tebi i dodiku mrtve !!