Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte biti primitivci sa komentarima i svrstavati se u red ustasa balija i cetnika. vec pravim ljudima pozelite sve najbolje za njihove praznike.
@Glavosjecha ne znam sta je s tobom ,a li ja za bajram nit me zanima internet , nit klix, ja sam taj dan cijeli sa porodicom i prijateljima .
tako je budi covjek i pionir partizan stari kome je brat mio ma koje vjere bio 👍👍👍👍
SRETAN USKRS BRAĆI HRVATIMA SREČAN VASKRS BRAĆI SRBIMA A MUSLIMANI KOJI MI ČESTITAJU USKRS HVALA OD SRCA I ŽELIM SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU NEKA MIR DOĐE U NAŠA SRCA
Mene je toliko sramota što sam iz Bosne i što moram da čitam ovakve gadosti od "naših" ljudi tu po komentarima na "našem" sajtu. Da li ste vi realni? Ako već ne možete fino čestitati ljudima praznik, onda začepite za sva vremena. Inače, svim pripadnicima katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti želim sretan Vaskrs, da provedete fino ovaj dan u krugu svoje porodice.
Svim pripadnicima katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti sretan praznik.
Kaže moja nena da pored kršćana i obični hrišćani danas slave Vaskrs.
Sritan Uskrs svima koji slave a i onima koji ne slave. Danas je najveći kriscanski blagdan i nemojte psovati, ljubite i volite svoje bližnje i oprastajte drugima da bi Svemogući Stvoritelj oprostio vama kad izadjete pred njega i podario vam život vječni .
Sretan Uskrs /Vaskrs komšijama...
Svim onima koji slave Uskrs/Vaskrs iskrene cestitke, da ih proslavite u miru i ljubavi sa svojim najmilijim.
Sretn Uskrs i Vaskrs svima koji ga slave.
Denominacija je prirodna pojava. NAROD = obicaji, folklor, jezik i tradicija. VJERA = je samo namaz na pomenuto. Radikalno poimanje vjere zahtjeva potpuno odbacivanje tradicije. To bi dovelo do nestanka naroda. Da li je to ispravno? Ne znam.
sretan uskrs svima i sve najbolje
Sretan Uskrs
Sretan Uskrs svima!
🥚🥚🥚🥚