{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kroz ljetnu školu plivanja prošlo 86 osnovaca

29.7.2015. u 15:08
2
3
Kroz ljetnu školu plivanja prošlo 86 osnovaca
2
Kroz ljetnu školu plivanja prošlo 86 osnovaca
U želji da se učenicima omogući da u toku ljetnog raspusta iskoriste slobodno vrijeme na kvalitetan način, Općina Centar je u saradnji sa Javnom ustanovom "Centar za sport i rekreaciju" organizovala besplatnu ljetnu školu plivanja za učenike od trećeg do šestog razreda 11 osnovnih škola sa područja Centra.
Projekt je realizovan na Olimpijskom bazenu Otoka u periodu od 22. juna do 10. jula 2015. godine. Školu je prošlo 86 polaznika u tri smjene, a vodili su je profesori tjelesnog odgoja Adis Mušanović i Mirza Pašić iz "Centra za sport i rekreaciju".

"Općina Centar zajedno sa nama već godinama organizira u vrijeme ljetnog raspusta besplatnu školu plivanja za osnovce. Želim istaći da je projekt uspješno završen. Polaznici su bili raspoređeni u tri smjene, i to prva grupa od 22. do 26. juna, druga od 29. juna do 3. jula i treća grupa od 6. do 10. jula. Djeca su svaki dan po dva sata boravila na bazenu gdje su savladali osnove tehnike plivanja", kazao je Mušanović.Za realizaciju ovog sportskog projekta Općina Centar je izdvojila 8.000 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: