Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I komentar na videu i komentari na klixu govore o polozaju zene u BiH vise nego bilo kakve studije nevladinih organizacija. Dovesti nekoga u ovakvu zivotnu opasnost djelo je ludjaka, slika jasno pokazuje prestravljenost osobe na slici a umjesto empatije - maliciozni humor. Aferim! Iskreno se nadam da je prezivjela i voznju i silazak s haube..
Daj ne seri svega ti.....o kakvom polozaju zene ti govoris. Jedino sto ti je tacno u tvom postu je onaj dio gdje kazes da je ovo djelo ludaka,a ludak u ovoj prici je ova biba sto je pristala da je neki bibac voza na ovaj nacin za par lajkova
Druze zivimo u regionu gdje suprije 25 godina ljude kasapili, trudne zene silovali redovi muskaraca, djecu streljali, stare i nemocne spaljivali u kucama. Sta ti mislis gdje zivis? Svicarskoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fino se vidi registracija. Policija za 2 minute (ili 5 zavisi kako brzo neko kuca na tastaturi) nadje cije je auto! Nije neka mudrost
Opet je rekla da je boli glava.
mercedes ima losu prednju kameru
Da li ste sigurni da se ovaj Renault uopste krece?
Otvorena sezona lova na Jelene
Joj razgovora kod debila...
Svašta
Pazi ti rječnika seljačine za mečkom
😤😤😤😤😤
Sta li mu je uradila gadura
Ni cipele jadnica nije obukla
kladio se da ce M.City uzet Ligu Šampiona ...
alasalamamalaet jesulioni u opste normalni idalioniimaju igram mosga uglavi.majkodraga padece te toradit itojos usaobradzaju.
Sta si imao iz bosanskog majke ti? I ko ti je bio nastavnik?
Sta reci osim da ovo zezanje moze doci glave im ,budale
Kako znas da je zezanje, a ne nasilje?
e svasta... tobe jarabi
Uhvatio je na kamari s drugim i kaznio je da polugola bude vozana na haubi.... Kontam da je to.