Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nema para, zasto kupujete mijenjate vozni park??? Za to imate para???
Logika i Bosna😂😂😂
Kod nas kada ustoliče na funkciju ne znaju smijeniti. U međuvremenu se ovakvi lopovi napljahaju i uredno mogu potkupiti još nekoliko mandata. To smo mi.
Anisa pozz sa vratnika
Zadržavanje ovoga lika i 1000 zaposlenika (uhljeba) u PIO fondu je u suprotnosti sa reformama i logici.
30.000 penzionera za koje nema para... A sta je sa 30.000 slobodnih radnih mjesta za mlade ciji bi doprinosi dale te novce za penzije? Kako je moguce da se to ne vidi i da se samo vidi 30.000 novih penzionera. 30.000 mjesta za mlade koji onda ne bi morali ici prati guzice po Njemackoj
Uredniče klix.ba, daj nam tekst o broju uposlenih u PIO i prosječnoj plati u istom. Kolika je plata ovom krnjavom. Ima li stranačkih kadrova? Koliko je novouposlenih u 2015, 2016, 2017. Znamo mi da se njihove plate isplaćuju iz fonda. Koliko je to na godišnjem nivou?
a ne zna klix istražiti, kakvo novinarstvo
Buduci da ih brisete, ma kako vam to beznacajno bilo necu vas vise citati.
Samo vi brisite moje komentare. Sve ok.
Pravo je logicno da ti imas 6 milja mjesecno!!!!!!!
Joj lopovske face
OVO JE KUPOVINA GLASOVA ZA IZBORE.
I onda mi neko kaže treba prijaviti radnika na punu platu, državi uplaćivati doprinose... Ovi se već debelo zadužuju, troše novce unaprijed što nema nikakve zdrave logike. Tako npr. za 20 godina PIO će biti zadužen i u tolikoj dubiozi kao i sva nam javna preduzeća GRAS, toplane, vodovod, zeljeznice ... Šta da očekuju oni koji sad uplaćuju ogromne novce u ovaj propali fond? Majku vam vašu
Asta u ovoj drzavi ima logike?
Pogled strašnog ubice