Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj uvedite da mozes da ubijes idiota koji bolestan hoda gradom kao sto se meni maloprije dogodilo , ide prodavnicom i puse i jos mu ona na kasi govori sta je tebi kaze evo sad sam imao temp 40c pa kaze sto izlazis hoces da predje drugima , kaze ma nece!
Ako iko cita ovo od glavolnja u prosvjeti... Mnogo ce te karme kod nabiti ako zatvorite skole sad pa sad. Zaista nas jadni narod nema sanse osim dobrog, suncanog vremena i zabrane svih vrsta okupljanja, ukljucujuci skole i kafane
A sada može telefonom ovo, ono,a prije mjesec ne može ništa, nego dođi u dom zdravlja, mamu li vam maminu......
Mog druga su vratili iz doma zdravlja zato sto je dosao u drugoj smjeni, a njegov doktor bio prva smjena. Kise, kaslje i ima temperaturu, ali ga nisu htjeli pregledati i jos ga bezobrazno pitali da li mu treba bolovanje pa je zato dosao. Daj Boze da niko u sarajevu nema koronu, ali iskreno sumnjam.
@TvrtkovNasljednik Pa dobro su ga pitali ...sto ce u domu zdravlja ako kise i kaslje...nema nikakvih drugih problema...koji krac ce u domu zdravlja, sta mu treba, Andol na recept?
Dobro ste se sjetili. Novinari, pišite o tome da se ne ide u domove zdravlja, najprije neka oni koji sumnjaju nazovu pa da onda djeluju prema uputama...
Odo ja jos po pedese’ kila brasna.
Prodajem antivirus (NOD32, Kaspersky i Bitdefender).
Ima li kakav broj za ovaj ludi narod ??
MAMA CMOKUNULA SAM GA MENTORU PREKO TOLA BIĆE NEŠTA SPUŠTAM SIDRO OVDJE, NADAM SE PLATI OD 1200 (DVJESTA) MARAKA, ODOH KOD AMELE SPAVAT I KOSU OPRAT, UŠTEDIT 3KM PA UJUTRO VOZARIM 10KM AL TO NE SPOMINJI RECI DA SAM U SARAJEVU ILI DUBAJIJU. ps očekujem i dalje tvoje mudre savjete mamice ti si proshla hashimaga sirom bosne ponosne i svega se nagledala pa mi reci kako dalje, koja taktika itd.
Kako expeditivno radi ova nova Vlada. Bravo. (Da vidimo ko ima vise botova, "stari ili novi")
Niko nece da objavi,trava je lijek,a vi kako hocete 😜
ja ću prijaviti cijeli komšiluk...
@Razmazenkica23 ostavi 1-2 neprijavljene.. da ne mogu povezat da si ti 😉
I kako da ja znam da neko ima koronu, ne kontam
Znaci nista od Valjka😟