Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovaracete jednog dana aBd za sve sto radite.
Imate li sta drugo raditi osim ZLOSTAVLJATI gradjane ????? Imate kriminalaca na slobodi koliko hocete, bavite se njima a narod vise ostavite da zivi. Samo prijetnje, represije, kaznjavanja ..... MA BRAVO drzavo 🤮
a za predizborne skupove niste imali nikakve mjere a pogotov ne represivne, prokleti hipokriti
E da vidim koji ce.mi to drot pisati kaznu, poslije 11 sati
Muslimani to ne slave! Dosta su dva Bajrama. Pa bujrum!
bas da vidim kako cete kazniti i isprazniti hotele i restorane gdje rezervacije idu sasvim normalno, klubovi takodje...
Na jednoj strani Ustavni sud a na drugoj Krizni štab. To samo kod nas ima
Da li konzumacijom kanabisa i preparata od kanabisa ugrozavam Vase zdravlje oooo citaoce ove poruke? ?
@Dritan samo rolaj burazeru
Super
Znamo da treba....al za narod..a za politicare ce pjevat i brene i nataše i ove i one....po privatnim zabavama punim janjetine piva-sisa koje kipe i guzova koji ispod minica vire....a narod nek zvace stapice i nek ne pomalja glavubkroz prozor-da nebi stigla sda milicija i udarila kaznu zbog nepostivanja polciskog sata.
Željko Komšić💪💪💪💪💪