Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir pametno, samo obiđe voćke na Poljinama. Ne vjeruje Bake ni svojoj ženi kad testove nosi.
BHT Premijer Liga 2019/2020 PRVAK: Sarajevo * * - titula dodijeljena i poklonjena zbog prekinute sezone, nije zvanično osvojena na terenu.
@Afrlm buljevarski krpelj kao i majka mu pate za Sarajevom...a ono sve ljepse i ljepse...sta cete ko mlad je bio siromah i umjesto evrokrema majka mu mazala na hljeb ulje i malo secera, staro srpsko jelo...iz tog siromastva rodi se mrznja i zelja za klanjem Bosnjaka..mi mu krivi sto mu je majka za hljeb zaradjivala nocu preko kreveta...otud kompleksi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma gdje su pare od respratora? Gdje je 10 miliona? Zašto su Solak i Fikret Hodžić još na slobodi? E moj narode, dali su ti priču o ovom derneku da malo zaboraviš kriminal sa javnim nabavkama!
Nisu obavezne rukavice!!!
ovo je izgleda jedina istina: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
Sjetite te se onog slučaja kad je kcusu priječeno doktoru oružjem - i to je bila namještaljka da doktori steknu status službene osobe, da bi onda mogli raditi šta im je volja.
Dobro, i šta sada sa odgovornima? Imaju li oni kakvu nagradu? Ili ćete sve kazniti jer je tako lakše?
Trebalo ih je zatvoriti u kafana karantin 14 dana
Ovo je sto puta manji skandal od kriminala sa respiratorima! A šta mislite ima li zatvorenih iftara glavešina iz SDA stranke! Oni na ulazu u objekat prvo predaju mobitele Osmici. Tek tada, Bakir popije himber i umoči u topu!
A sta bi s dekanom, dan ranije na TV-u palamudi o koroni da bi drrnekom stavio tacku na i . Nove li se disciplinska provesti i skinut s milion funkcija koje obnasa ili ce se za dva tri dana sve zaboraviti...
Jesu li ovi iz naučnog odbora pisali ovu instrukciju
Nemojte građanima popovati, nego sve sa "derneka" stavite u 14-todnevni karantin. I nemojte nakon ovoga građane zaustavljati i kažnjavati, imajte obraza...
Asim ce sve zavrsit. A zaboravili svi na njega
Korona dernek je namješten da se skrene pažnja sa malina i ljigavca fikreta, sjeme im se zatrlo
Korona - dernek nije ništa drugo do politička namještaljka od strane naše "drage" SDA. Vidite, da su dotični htjeli dernečiti okupili bi se na nečijoj vikendici i naručili šta im treba, bez telefona, bez interneta bez selfija. Ovako je to podešeno da SDA radi nešto s jedne strane, a sa druge strane da se isti maknu sa pozicija koje su zauzeli (jer im je ili mrsko raditi ili...). Oni će biti u karantenu, nakon toga će dobiti nove funkcije pod izgovorom da fali kadra.
isplivao VIDEO derneka Kriznog štaba Nevesinje (Dodikov SNSD!): hahahahaha https://www.youtube.com/watch?v=z5ehN63MWKU Ljudi NEMA CORONEEEEEEEEEEE
Kaže Šerif K.inače teški seljober i napuhani nepismeni konjina,da nepoštuje državu BiH,i da neče platiti 500 maraka kaznu. Bože,sve im uzmi,kad su im oči i duša gladna,a nek ih javnost posere,sve sa derneka.Amin