Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli moguce?Fakat ih nema.Ove srpcadi kako kazes?;)hehe..Nigdje nijedne njihove bljuvotine danas?!Nevjerovatno?!Da su uspjeli biti NORMALNI i MIRNI JEDAN DAN?!\"Ljudi jeli ovo moguce???\":)
A Sutorina?
hjade navalite srpcadi sa negativnim f.a.s.i.soidnim i bijednim komentarima dosjtojnih samo vase p.a.s.mine..Hajde @Tambura..hajde@bosancheros(bez obzira sto si c,e,t,nik,lijep si sebi nick izabrao..barem priznajes da si Bosanac a time potvrdjujes postojanje nase zajednicke nacije..bravo b.i.l.m.e.z.u..samo nastavi..hajde srpcadi,malo negativnih komentatra i MINUSA..udri minuse B.A.G.RO!!
svaka cast krivokapicu. Sto bi HR i SR bile u povlastenom polozaju? Zasto? Svaka cast za napade na mahalskog političaa silajdžića. Naprijed BiH naprijed CG. Zajedno i kroz saradnju u bolje sutra, za bolji suživot.