Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnogorci su najveci Srbi od svih Srba. Samo se prisetite sto su vam Niksicani uradili po Hercegovini.
@prvomajskibravar Pa i šnjoke su Srbi, samo malo turkasti.. :)
Sjedite u vase 20% teritorije I ne brinite za RS
@prvomajskibravar 35% teritorije
@prvomajskibravar 37-40% druze i raste abd. Jelti mislis da je lukavica tvoja? Evo mi je s brda gledamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma covjek se zajebo ne bi on
Dobicete kitu,umjesto izvinjenja,zajedno bratski da podjelite,redakcija komenntatori pa onda ostali svi bosnjacki politicari.
Usro vas dritan. Da je sta valjao ne bi kod nas dolazio da zavrsava fakultete, nego bi ih negdje na zapadu zavrsavao
Nije narod zbog Ustava i države, nego su Ustav i država zbog naroda. Politika nametanja stavova ničemu dobrom ne vodi, ako je za 90% naroda u RS 9. januar dan republike onda će tako i biti. Kraj priče. Sve ostalo je nedemokratija.
U Crnoj gori je na vlast došla fašistička vlada. Abazoviću treba zabraniti dolazak u Sarajevo.
Mrš hebo ti Dritan Abazović mater,a ti njemu!U Crnoj Gori neočetnika više nego u Srbiji za 300 %
Cuk SDP trazi izvinjenje... Pa SDPov pulen Mijatovic se ponosi Republikom Srpskom i 9. januarom... Neka se prvo oni izvinu...
Sve u svemu krnji praznik.Nije bio veleposlanik Hrvatske a ni Dragan Čović se nije udostojio prisustvovati ceremoniji.Sramota!
Kako napisah nedavno važno je da je Milo pao. Dritane kretenu.
Ćuko
Srbadija ostaje srbadija
Klasicna dzukela
Pustite genociidase da se koprcaju malo, brod im tone svakim danom, ovo im je jedina sreca i "pobjeda" u njihovim jadnim zlocinackim zivotima. Osjecaju se bitno i uspjesno, a ustvari bjeze od jave u neke svoje neostvarene fantazije i ideje
Pozdrav za srbe u rs koji nemaju fasada, ne peru guzicu, imaju pokvarene zube, jedu krmetinu, locu alkohol po cijeli dan, smrde na bijeli luk, tesko razumiju historiju, imaju losu adukaciju, infrastrukturu itd, da ne nabrajam. RS je nasa zemlja koju neustavno, hajmo reci rentate :) jos malo pa papa!
@fbUser1604011291 naravno Lukavicu pripojit u pogodno vrijeme opcini Novi Grad Sarajevo, i od nje napravit tematski park za nase malisane, da ne moramo samo u Pionirskoj dolini medjede gledat :) zar nije sjajna zamisao
drzva BIH je jedina na Balkanu...... koja nema predsjednika i vladu.