Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermine imaš podrsku od MUP-a Kantona Sarajevo,od svih uposlenih i nasih porodica,hocemo te za ministra...imate nase glasove na izborima,,dokazali ste bezbroj puta da ste se borili za nas i nasa prava...Hvala Vam
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vanzemaljci u Sarajevu !!! Udjite u profil.idite ispod slike \"My videos\" i pogledajte klip! Nije preporucljivo za mladje osobe,i osobe sa srcanim problemima!!! Klip je sniman od strane sarajevskog gradjanina !!!
SDU BIH Glas ua njih!!!!!!!!