Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO SU ZATVORENI KOMENTARI NA SVIM CLANCIMA NA KLIXU? I ZASTO SE RAJI SERVIRA OVO SRANJE I PRAVI BIG DEAL OKO SVEGA, CETNICKI POKRET MARSIRA PO ZVORNIKU SVAKE SEDMICE I O TOME BUDE JEDAN CLANAK. KLIXOV NOVI UREDNIK JE BIVSI UREDNIK ONOG SMECA AVAZA I SADA GLEDAMO KAKO KLIX POSTAJE NOVI AVAZ.
Onda bojkotirajte klix :)
ministar "preusmjerio" sredstva???? ma neeeeeeeee.... no fucking way :)
sada ce bivsi ministar da spakira kofere i pobjege u osijek....
Klix.ba je teroristički portal. Na njemu možete pronaći sve što vam treba da budete terorista. Od uputstva kako jednostavno i jeftino otrovati nekoga do preciznih mapa terorističkih regrutnih centara i kako do njih doći. Želite li biti terorista, na pravom ste mjestu! ================================= Moralna podrška od strane klix novinara gratis.
Ti svoj mozak baš propisno umaraš. Ohani malo ..!!!