Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan se u podrinju otvaraju masovne grobnice sa tijelima Bosnjaka Muslimana,e sad pošto je srpska politika da se zločini izjednače (što je nemoguće,90% zločina u BiH su počinili Srbi) oni sada tuže Mašovića za neke imaginarne masovne grobnice sa pokopanim Srbima.Potpuno ista taktika koju je provodio r.karadzic,dragan dabic 1992 pred rat.
@DINN ne mogu se otcjepiti , ali mi nije jasno do kada ce likovi popu tebe baljezgat bezze. uzmi geografsku mapu i upitaj se kuda bi jade iz trebinja presle do srbije ili jos vece je pitanje kuda bi to ovi iz BL. Da su mogli vec bi se otcjepili. Ipak u pravu si za Kosovo, Kosovo i Krajina u Hrvatskoj su zacementirali postojece stanje u BIH. Ako hrvati hoce treci entitet neka dopuste i srbima entitet u Hrvatskoj a srbi zauzvrat neka vrate istocnu bosnu. Ali od svega tog svega nema nista najvjerovatnije.
Jbt sa kakvim mi cudovistima zivimo...
pa sta imaju od njega trazit... nek se i oni malo zarove!!
Nema apsurda to je realnost.Kosovo je dobilo neovisnost u zamjenu za tkz.rs\',to je cinjenica.RS ce se odvojiti tj pripojiti Srbiji i granica ce biti Kozija Cuprija kod Sarajeva.Ovo je potpisao Alija I.,a danas aminuju Tihic i ostali Bosnjacki politicari \"nesvjesni\" (jednog dana bice svjesni kad se to dogodi) svojim nejedinstvom pomazu jedinstvene (cinjenica)srbe.Nazalost,stvari se odvijaju tako brzo da cemo se uskoro to vidjeti na sceni.Planovi srpske ideologije nikada do Kijametskog dana nece prestati,a mi se glodjemo...
za miroljubljivog gospodina \"oslobodjenje\" iz predhodnih komentara se moze vidjeti kako vasim venama tece miroljubiva i pomirljiva krv
Vi kad nemozete vise oruzje,onda lazete,lazete bez kraja i konca.Da vam je da nas izjednacite u zlocinu,da vam je da nas napravite teroristima,da vam je da nas prestavite svijetu kao nekio fundamelisticko pleme,ali..Traje to predugo ,a nasim tijelima tece i dalje cista miroljubiva i tolerantna bosanska krv.Naucite nesto od nas i nelazite svoj narod,makar to ne cinite sad kad nemate sanse da nam oduzmete zemlju.Bosna je nasa domovina ,a vi se i dalje borite za Jugoslaviju koje nema.I pred ovaj rat ste lagali i bilo je previse krvi,.Pocnite govoriti istinu!!!!!!
Do podjele. Poslije toga ćemo vas ostaviti na miru.
dokle ide ovaj srpski bezobrzluk pa to je je.beno nevjerovatno!
dalje prste od Bosne i Hercegovine,pokazali ste i dokazujete svaki dan da srbi zele unistenje Bosne i Hercegovine,imamo dokaza i danas ovakvim izjavama.Tadic se uzbudio i gazi sad kad Eu-ja pomaze srbiju al nije bosna i Hercegovina rekla svoju zadnju rijec sto se tice etnickih ciscenja i genocida,sve na svoje vrijeme fasisticka bando! BOSNA4EVER!
nevjerovatno,....koji apsurd....
Pa Amor Mašović je SDA, logično je da fasuje barem jednu krivičnu prijavu, right?
amore nabij ih na sta vec treba, mada ni to nisu zasluzili jadovi
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/23805/cir/Dodik-i-Incko-o-Zakljuccima.html
Jos jedan dokaz da su Bosnjaci trebali tuzit svaki POSEBNO ovu fasisticku sortu cudovista?hej pa stvarno gaze Bosnjaka na veliko s ovim,kad nemaju vise stotina hiljada zrtava oni ce tuzit za deset,,jadno; jadno,,jadno od krvolocnika a jadno i od Bosnjaka kad nisu znali a ni htjeli tuzit gencocidase!A i od politicara kad se nisu bunili presudi haskog maskaradnog sudskog cirkusa i pravde! BOSNA4EVER! Izvlacu se srbija i genocidna tvorevina a ti Bosnjo samo spavaj...