Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi se ko ima lične ciljeve, ovi foteljaši, plaču za izgubljenim foteljama
Ocigledno je da SDP ima dežurnog komentatora na klix-u, koji sa različitih nick-ova ostavlja negativne komentare i negativno ocjenjuje sve što kritikuje Slučajnog prolaznika i njegovo katastrofalno vođenje države (ako se to uopšte može nazvati vođenjem). Elem, sine dok ti ovdje neumorno klikćeš i komentarišeš za 30 KM dnevno, tvoj šef uzima MILION KM za isti taj period, pa se ti zapitaj šta zapravo radiš. Izađi napolje, uzmi zraka, nađi sebi nešto, da bar imaš neke koristi od toga sto radiš.
Crveni lopovi.... bravo gospodine Tihicu!
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/fahrudin-radoncic-je-licno-odobrio-ubistvo-ramiza-delalica-cele
Ne želim se osvrtati na njegova politička podmetanja, niti braniti bilo koga, ali sam dužna reći sljedeće: Fahrudin Radončić je lično odobrio ubistvo Ramiza Delalića Ćele. Naser Keljmendi je nosio novac. Ima ih još nekoliko koji su direktno bili uključeni u ovu likvidaciju, ali o tome sada ne želim govoriti. Ovo tvrdim već dvije godine, o tome postoje brojni dokazi i spremna sam to ponoviti svima onima koji se usuđuju pokrenuti ovaj slučaj. Radončić Ćelino ubistvo podmeće Bakiru Izetbegoviću. Ja, kada se dogovaralo Ćelino ubistvo, nisam sjedila sa Izetbegovićem, nego sa Radončićem i ostalim pobrojanim. U kontaktima s Ramizom Delalićem Ćelom, isti mi nikada nije pominjao Izetbegovića, ali jeste dokumentaciju o Radončiću kojom dokazuje njegovu ratnu ulogu, odnosno saradnju s neprijateljem. Pred više svjedoka. Radončić dalje tvrdi da sam \"kompromitovani svjedok koji je već morao platiti 10.000 za klevete iznesene o njemu\".
Harise vrati se i povedi drzavu... izgubili smo se bez tebe!!!
PA kako da djeluju kada su tražili sjednicu a vrli Zvizdić znajući da će na istoj biti smjenjen nije htio da je zakaže. Kako onda smjeniti SDA-ovca, odnosno u praktičnom smislu očistiti parlament od govana nego da fino uzmeš metlu i pometeše sav taj đubretar SDA-ovski. A zašto klix ne piše o odluci Ustavnog suda BIH prema kojoj je tihić u slučaju smjene ahmetovića i ibrahimovića potezanjem vitalnog nacionalnog interes degradirao interese bošnjakak do nivoa ahmetovićeve guzice. SRAM VAS BILO SDA-ovci bio sam dugogodišnji smipatizer SDA više nikad za tu stranku dok sam živ. SRAMOTA SRAMOTA, ALija da je živ povraćao bi od bruke!!!!!
SDP + SBB najveći mogući belaj za sve koji žive u BiH. Ovi SDP-ovci su svi ludi, kako vas nije stid da svaku vijest koja je protiv SDP-a napadate medije, pa i ovaj portal. Evo ja ću pitat ine pametne SDP-ove forumaše. Šta je to SDP od pobjede na izborima uradio normalno? Ništa, kažem vam samo sukobi, sastavljanja, rastavljanja, priča o programima o budalaštinama a mi propadamo svjetlosnom brzinom. Fuj za SDP i SBB
jao sto je SDP-ovcima krivo pa spominju SDA
Nije bitno sdalije, SDA svakako gubi sljedeće izbore. Za dvije godine kada uništite i ovo malo što je ostalo, opet gubite velike izbore i idete u zatvor. A onda ćemo bez vas svi bolje živjeti. Bit će sanadera iz SDA kod nas za dvije godine... Uh što će biti plakanja i bježanije...
Samo pogledajte ko je u toj SDP stranci izmedzu ostalih jedan Meholjic siri nemoral po srebrenici nakon toliko grobova ovome lagumdziji treba oduzeti stolicu za sva vremena i njegov famozni minuli rad
\"Građani znaju koga treba kazniti...\" ,a nemoj Prohiću. A nisu znali kazniti kretene koji već 22 godine uništavaju društvo i ljude. Ma marš u pm stoko jedna, i ne zaslužujete bolje...
Po istrazivanju naroda za glasanje sda ce imati veliku podrsku na izborima netreba vjerovati avazu i lazima da ce oni imati glasove jer se radi o propaloj komunistickoj koaliciji sbb-sdp sto jasno dokazuje i da je zeljko komsic napustio tu propalu stranku sdp.Medju njima vec davno vlada rasulo i raspad.SDA je vladajuca stranka od zavrsetka rata vec 20 godina i da te stranke nikje bilo nebih ni bosna postojala.Lagumdzija salje ljude u gvantanamo tako ce sutra i ovu drzavu unistiti.
Što se malo ne piše o parama koje su nestale iz Islamskog Intituta, naravno na čelu upravnog odbora se nalazi ovaj \"POŠTENJACINA\" Lagumdžija.
Drzavne izbore dobio Zlogumdžija i sta je uradio korisno? NIŠTA Prosle izbore dobio Haris S. takođe nista nije uradio. Naravno sad sve sto se desi u AVAZU se pishe SDA kriva, pogotovo u ovom mandatu gdje je sdp razvalila sa glasovima naravno sve u svrhu da se sto vishe oblati sda a na taj način pokaze narodu kako su Zlogumdžija i Šošon spasitelji BiH .
werqwe
Ja cekam odgovor Ajanovica na sve ovo