Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto novih nameta i poskupljenja... Sve preko naših leđa!!!!!!!
blond mature
kad treba pare dobit onda SDA-HDZ-SNSD rade zajedno za dobrobit države, glasajte za nas glasajte za nas, sace 2018 treba nam vaš glas pošto nisam stigao uhljebit svu rodbinu a nisam završio krov na azurnoj obali Molim glasajte za nas glasajte za nas jer ako ne glasate za nas ne glasate za spas.....
Trojni pakt SDA + HDZ + SNSD opet na djelu.
Raja kucajte na facebook-u AMER BEKAN.. covjek kojeg vrijedi pogledati .. jedina prava politicka opcija u BiH
Zar ova nije u Zagrebu.
najbolje nikako.......u najgorim mukama krepao ko glasa za ovj harač
ako je to uslovima mmf necidim onda što sjede ministri i tolika administracija kad ono što mmf kaže se mora usvojiti. glasajte za nas glasajte za nas
Zasto nisu nove akcize 30 feninga, nego 15? Jer da su 30 mogli bi i pruge graditi. A kad bi bile npr. 50 feninga onda bi i aerodrome mogli renovirati. A sto da ne uvesti i 3 feninga akciza za nabavku tramvaja, 2 feninga za trolejbuse. To bi sve ukupno bilo 60 feninga. I to je zasad dovoljno, jer mogu se i drugim mjerama osigurati novci, npr. poskupljenje registracije, veci porez na platu, ukidanje regresa, placanje clanarine 10KM mjesecno za one koji su na birou itd.
Zaboravio sam 5 feninga za autobuse i minibuse, pa sve ukupno 60 feninga.
koliko je narod glup ovdje je nečuveno. na putnu infrastrukturu neće otići ni marka. kakve veze ima mmf sa akcizama, to prodaju narodu i narod to guta. Ako će se akcize usmjerit na puteve kakve onda veze ima angažman sa mmf jedino objašnjenje nemaju para vracat tolika zaduženja pa od naroda. a pošto sam do sada plaćao akcize gdje je moj dio autoputa jer sam ga ja plavo da napravim ja rampu pa da pustam koga ja hoću. Glup narod pa ne zna zbrojiti dva i dva.
@Meha đaba jarane , kad neki koji kontaju ne mogu to javno reč a šta reč kad akademska zajednica cuti boli ih ona stvar ponekad me stid ko sve ima diplomu.
A gorivo ovih dana već 2,01 KM, bez novih akciza...
kujo ustaska
nemoj tako o mami svojoj
@VIahDerpe derpe posipu ga
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i to ZURNO ,jer ako mmf ne odobri transu ,nema vam plata
narod ne želi akcize, zaebite to. najprije u Eu, pa onda možete narod pljačati.
Svaka povisica cijena je nepopularna kako za one sto "nemaju " tako i za one sto "imaju" i u USA i Deutschland i u Bosni.Ako ce to taj ekonomski zamah stvarno pokrenuti tako da bar nasoj djeci bude bolje onda bujrum usvojite a ako ne bude haram vam bilo sto patite ovaj narod.
Usvojite AKCIZE i gradite autoceste koje nikuda ne vode !!!
Podsjetimo se ko su Krište: https://www.youtube.com/watch?v=OD4IyV9_irY