Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se izmijenite taj famozni izborni zakon ali odmah uvesti skeniranje listića od narednih izbora pa da vas vidimo šta ćete reći jer vam i to neće pasati.
očito da haranga protiv predsjednika nije dala rezultata a i dobilo se po prstima i po nosu što bi reci predsjednik
činite što hoćete, samo uzmite u obzir da se izdajnički hrvatski nož u leđa bosancima i vašingtonski sporazum nikad više neće ponoviti, ni po koju cijenu
Po popisu iz 1991, Bosnjaci su peipadnici ostalih. Na popisu se nalaze samo Muslimani. Kao musliman se mogao izjasniti i etnicki albanac na tom popisu, prema tome bosnjaci nikada nisu utvrdeni kao pravni masljednici muslimana. Tako da i dejtonski sporazum dolazi u potanje jer ga je potpisala minorna skupina koje i nema na popisu. Ja kao Musliman zelim svoje mjesto u svim institucijama.
Možeš mislit što će te raditi da se u BiH naprave iskoraci. Pa dvadeset i kusur godina radite sve što možete da BiH ne ide naprijed. Zanemarili ste sve bosance i hercegovce katoličke vjeroispovijesti koji nisu iz hercegovine. I sad kad ste izgubili na izborima sad bi sve radili. Istom Vam povjerovasmo....
@Shogun za razliku od vas koji ste se tako izjasnili 91, nama nacija nije jednaka vjerskom opredjeljenju. Pitanje dali su bosnjaci pravni nasljednici muslimana po popisu iz 1991 mora biti pokrenuto. Bosnjaci po popisu iz 1991 su pripadnici ostalih, i njihove mandate trebaju dobiti muslimani
Prvo zakon o državnim službenicima, dakle, na pozicije od državnoh interesa ne može osoba sa 2/3 državljanstva. uslov svih uslova, a onda možete tražiti sve ostalo. Do tad, sikter!
@1a2b3c Po popisu iz 1991, Bosnjaci su peipadnici ostalih. Na popisu se nalaze samo Muslimani. Kao musliman se mogao izjasniti i etnicki albanac na tom popisu, prema tome bosnjaci nikada nisu utvrdeni kao pravni masljednici muslimana. Tako da i dejtonski sporazum dolazi u potanje jer ga je potpisala minorna skupina koje i nema na popisu. Ja kao Musliman zelim svoje mjesto u svim institucijama.
Obećanje ludom radovanje ! Držati ih na oku jer kad ovako obećavaju, garant su opet nešto umotali da se ne vidi.
Kakvu ste dobru konstruktivnost vec odavno pripremili, zato ste se iz na vrijeme sa Puzigacom obezbijedili.
Ona i konstruktivnost. Da li ta konstatacija, nije neki vic ili je cinizam.
Ovo ona što ne zna sastavit dvije čiste al ga zna čoviću fino odradit.
HDZ nije politicka partija, to je mafijaska organizacija.
Konstruktivni? Da BiH krene naprijed? Sa vama? Hebote, pa mi smo gori od Zone sumraka...
Ma vi politicari medju sva tri naroda ste obicne karine koji samo gledaju svoje interese. Zboga vas svaki dan i ode par stotina ljudi iz ove zemlje. Uskoro vam nece imati ko zaraditi za vase pausale. Dabogda te sve haram pare dali doktorima za lijecenje!
jednostavno odavde se treba seliti a izbroni zakon sigurno neće biti kako zamišlja HDZ...
Tvoj gazda Covic u klin a ti evo sad u plocu.Tesko mi se odluciti ko visevlaze od vas dvoje.Decenijama mlatite praznu slamu a debelo punite dzepove dok je svakodnevno tih ciji ste vi toboz glavni zastitnici sve manje i manje u ovoj zemlji. Slazem se da se pod hifno mora promijeniti ustav i to drzava BIH i jedan predsjednik pa to makar bio i rom samo neka je sposoban.Dosta je vise i podjela i nacionalnih torova