Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o mater vam lopovsku....to su goruća pitanja......
Nemoj psovati parlamentace, psuj narod koji ih bira...
treba vas odvojiti od zivota kako vas nije stid imate prevelike place nista ne radite a narod vam gladuje dao Bog pa vama bilo kao narodu sto ga zastupate da vi zivite mjesecno od jedva zaradjenih 400 KM pa cete se normalno ponasati djubrad jedna pokvarena svi od reda
opet ovi sa " dabogda" .skupite se i srušite govna manire se boga ovom prilikom.
sreca pa tema sjednice nisu poplave..
KAKAV NAROD/TAKVA VLAST
Ismijavanje naroda, al fakat.
sve ove politicare treba poplava odnijet i potusit...
Plate sirotinji na milju minimalac mamu vam lopovsku, ustanak dici rusiti bagru i pozatvarat, oduzeti svu imovinu za ne rad i lopovluk
Svi do jednog lufteri na celu sa bivsom dispecerkom Livnotransa koji i onako nista nerade vec samo traze nacine za punjenje dzepova sa ledza sirotinje a dao bog pa vam te naknade za sahrana trebale.
A tko i tebi dade ime Borjana? Pamtniji borovi od tebe
Odvojili se od života, akoBogda... što prije!!! Svi!!!
Lažovi i lopovi se sastaju nakon pola godine
Odvojit cemo mi vas posebno glava posebno tihelo
Ja da sam na njihovom mjestu povećao bi sebi platu i na cenera.Zašto??Pa niko se ne buni.Ili je neko vidjeo da neko protestira ispred parlamenta?Sve dok tipkamo po tastaturama njima je divno.
Ma sve je superiška.Važno je da 'NJIHOVI' neuzimaju od nas i da NAŠI neuzimaju od njih.I sve dok je tako nema promjena.Trpi stoko sitnog zuba.Prodaj glas za 20KM a kada ti poplava napravi 20 hiljada i više štete nemoj da kukaš.
Odvojeno vam jednom po jednom sve po spisku....
Kakav odvojeni zivot a nista ne radite. Pola godine kuci sjedite, a hocete za odvojeni zivot
Dok je ovaca bit će i vune!