Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili su sebi raj a nama kraj. Dok imate putovnice i dijelite ih nasim dragim bosancima i hercegovcima katolicke vjeroispovjesti, ko fol trazite neke ubrzane procese. Da nije smijesno bilo bi zalosno. Namjerno vi ovo sve odugovlacite jer vam bezakonje odgovara dok hapate na tenderima korumpirana bagro seljačka.
Hahaha price za malu djecu ili ret*arde. Kakva EU i BiH :D :D Necemo mi proviriti tu ni narednih 100g, sa silnom korpucijom, kompleksnom strukturom, prepucavanjima. Niti imamo neku poziciju, niti neko bogatsvo da se oko nas otimaju. :D Pojeli su g* sa Bugarima i Rumunima, bas im treba jos jedna mizerna drzava u clanstvu. :D
Svaka casta gospodji Kristo!
Nek pohapse i uvedu sankcije ovim nacionalistima i eto nas za godinu tamo
EU je sklonila sda (Muslimane)nisam njihov sda pristalica iz vlasti i sad eto kao BiH će po ubrzanoj proceduri ući u EU hahahahaha a znamo i ako uđemo da je to zbog rata Ukrajina -Rusija i ako uđemu kojim slučajem onda ispade da je ona i njena stranka zajedno sa Zovko Radman Milanović Plenković i ostali fašisti lobirali za TAJ UBRZANI ULAZAK BIH U EU
Mislim da će ipak prva njena rečenica tamo biti izborni zakon i legitimno predstavljanje . I to će gurati kao jedan od najvažnijih uslova za kandidatski status BiH u EU.
Uradi Krišto više za BiH nego SDA
Ako nas ona ne uvede u EU, neće niko... Odma' vidiš da je promicateljica itd...