Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
= cvetković/maček
Samo ukrućena srbija i mir na balkanu...
Krasnooo.,..ne ..! Kak je ovo dobro..,..rečeno , ne ! Mogla je predsjedacajuća (predsjedateljica ) upitat Alexijusa ; što se naoružava (750 mil.evra u ovoj godini ) ..? Od koga mu prijeti opasnost ? Hoće li možda nas (BiH ) ,..ili (iliti) F BiH , napasti...? I t.dalje..i malo kupusne kaljee.., 😜
I tako Borjo moja tvoja baba krene sa duvanom iz ercegovine, da prošverca gore za Bosnu i Slavoniju, pa navrne kod mojega dede u Čipuljiće hehe. Ta neka lepa vremena.
Konacno da se neko nakon 30 godina nadje da pocne razgovarat sa Beogradom mimo SDA pussketanja. Sta je sa vozom za Zagreb i Beograd?
Da razgovaras sa nekim ko zeli tvoj nestanak, gdje se kriju stotine krvnika nad bosnjacima, jes ti paglu ili malo lood
Najvisi Bosnjak pravoslavac u Srba! Nije da nemamo kvalitetne proizvode, al' to sto je infiltrant i sto ih potra, to vec nije do nas, nego do SLOBODARSKOG naroda Srbije!
Sjedeć na šamrli muntao sam Krišto
A Vucic nista nije rekao, samo se slikao, a da je nesto rekao to bi vjerovatno bilo "... postujem suverenitet i teritorijalni integritet BiH i volim RS...". A i Kristo niko nista ne pita, potpuno sam zaboravio na nju, pa kaze eto da i ja kazem nesto...
Nikad taj nije izgovorio riieč "suverenitet".
@asperge, Vidim sad da si u pravu... Stvarno tuzno da cak i oni koji su zaduzeni za odbranu BiH, da joj oni, kao recimo Kristo, rade o glavi. A Vucicu svaka cast, on samo radi svoj posao... Trebala ga je Borjana pitati dokle je dosla istraga oko oruzja koje smo prodali teroristima iz Srbije da napadnu Kosovo...
evo djelitelja BiH on hoće manji entitet a ona bi dio većeg entiteta da postane hrvatska žalosno ko vodi politiku
'ebo ti taj 100 za 1 nacista mater a ti njemu! Pro BiH politicari trebaju prekinuti sve odnose dok srbija ne prizna genocid i agresiju i dok ne izruci sve ratne zlocince!
I cijeli srpski parlament i vlada da dodju pjeske u Srebrenicu i da mole za oprost na koljenima! Ali nikakvi odnosi nisu moguci sa 100 za 1 nacistima!
Za to vrijeme kifla fortica i njiva se bave zavarenim kapijama na klinickom, osmicom i "hiperprivilegovanom kastom"
Nikad nisu odustali od ideje podjele Bosne, samo to sada rade u rukavicama i uz podrsku smita, marfija i izdajnicke trojke
Ovo dvoje ne mogu ni sa kim drugim razgovarati, smjestili ih gdje Batleri budu