Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
federacija po ustavu nije zajednica kantona nego zajednica naroda i ako 93% hrvata glasa za HDZ onda mu pripada 16 mjesta u domu naroda naravno da su nezadovoljni odlukom, jer bošnjak koji se izjasni kao hrvat može dobiti mjesto domu naroda iako u svom kantonu nema hrvata, goraždanski kanton je primjer!
ako nije zajednica kantona,cegaje fbih zajednica mozda brdzana,sto neznaju ni citat ustav
Cekaj... I ovi se bune? Pa ko je onda ovo gurao?
Gospodja Krišto hoće odluku po kojojse samo iz četiri hrvatska kantona mogu birati u dom Naroda!
Gospodo, u dom naroda će ući 17 Hrvata. To nije problematično! Problem za gospodju Krišto je što neće svi Hrvati biti iz HDZ-a. I to je osnovni problem. Npr. u kantonu Sarajvo, Naša stranka, SDP, DF, NiP imaju dovoljno takozvanih „nelegitimnih Hrvata i Srba“, da popune dom naroda. Nijedna računica HDZ-u nepaše osim čisto „UZP-ovske“!
Naravno da nije imao pravo! Nema šanse da hnk ponudi 3 hrvata i 1 bošnjaka, niti će sbk ponuditi 3 hrvata i 1 bošnjaka. To, možda u vašoj slikovnici! ;)
Uplati legitimno dobit od kladara tj.porez kako dolikuje imacemo bdp 20% a ne lopovluk,teror nad svojim stanivnistvom i uzp prema svima. Njoj to ko fol ne odgovara
Evo je i ova bali
“Legitimni” Hahahhaa Marš u pm bagro UZPovska!
Kristo, ne ublehari...
Sejdo kako nekome sa 14% dobijenih glasova za Parlament FBiH (HDZ (HNS) 143.704 glasova, a od ukupno popisanog broja hrvata 2013. godine 497.883 dobije 143.704/497.883= 28,8%≈29%, neko smije dodijeliti toliko "demokratskih prava", da se bez njega nemože- odnosno demokratije na HDZ način, dok SDP dobije 145.458/1.001.333=14,5 % +DF (93.708/1.001.333=9,35% (SDP+DF = 23,85% od ukupno izašlih birača i nigdje ih nema.
@hajrohajric a to bi ti Hitlerovu formulu, koliko vas ima toliko mjesta? Pa ako vas ima puno, najbolje u plinske komore. Bagro
Ovo je samo formalno retoričko nezadovoljstvo, ako je fotografija u vezi sa ovim odiše zadovoljstvom i e, jesmo vas.
Sad u kontraofanzivu evo kazu sud obustavlja odluke cika . Sad zagasiti alminij tuziti hrvatsku sto krade nasu imovinu, nasu vodu iz buskog jezera a iz sarajeva zenice tuzle malo oko kladionica vidketi sta i kako
@wana i poceti graditi autoput sarajevo mostat neum. To je glogov kolac u srce ustasa
Ma eto kao ti zanaš. Čoviću u krevet i šuti
Sviraj qurcu, samo polako sad ste probudili Bosanskog Zmaja!
@wana 10% skutora da terorise 90% stanovnika FBiH . Hebo vas Bakir koji vam je sve dao
zmijo kamenjarska