BiH
0

Krišto o prvim rezultatima za Predsjedništvo BiH

FENA
Komentirajući prve preliminarne rezultate izbora za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, prema kojima uvjerljivo vodi kandidat SDP-a Željko Komšić, kandidatkinja HDZ-a BiH Borjana Krišto izjavila je kako je to "najbolja poruka što to bošnjački narod misli i kakvu budućnost BiH promišlja".

"Ovo najbolje govori gdje je BiH danas i gdje ta BiH ide", kazala je Krišto te dodala kako se Željko Komšić ni u svom obraćanju nakon objave rezultata nije predstavio da je kandidat iz reda hrvatskog naroda.

"Želim poručiti kako hrvatski narod i hrvatski legitimni predstavnici okupljeni oko HDZ-a BiH neće stati na ovome te će ustrajati na traženju rješenja jednakopravnih za sve narode u BiH", poručila je Krišto, napomenuvši da je zadovoljna ostvarenim rezultatom, iako nije ušla u Predsjedništvo BiH.

"Neću ući u Predsjedništvo ali moram reći da sam izrazito zadovoljna te čestitam svim našim biračima, zapravo cijelom hrvatskom narodu što je prepoznao da HDZ BiH, preko svojih legalnih i legitimnih predstavnika u vlasti, ima jaku i odgovornu politiku", kazala je kandidatkinja HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.