Borjana Krišto
0

"Odgovornost je u srži moje osobnosti i političkog djelovanja"

FENA
Borjana Krišto
Borjana Krišto
Kandidatkinja HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto kazala je u izjavi za Fenu kako se smatra vrlo odgovornom osobom, da je odgovornost u srži njene osobnosti i njenog političkog djelovanja, te da ukoliko birači žele odgovornu predsjednicu koja će ispuniti ono što obeća neka svoj glas na predstojećim izborima daju njoj.

"Ukoliko birači žele odgovornu predsjednicu, predsjednicu koja će ispuniti ono što obeća onda neka biraju mene. Ukoliko misle da će to netko drugi obaviti bolje neka biraju njih. Moje je mišljenje da narod uvijek pametno bira", kazala je Krišto.

Na pitanje što misli o svojim protukandidatima, posebice kandidatu SDP-a Željku Komšiću kojemu prema pisanju medija ankete daju prednost, Krišto je kazala kako ne želi komentirati te ankete niti Željka Komšića.

Dodala je kako postoji politička volja da Bosna i Hercegovina bude održiva zemlja te da političke stranke i lideri traže to rješenje.

"Istina do sada nismo postigli maksimum po tom pitanju. Nakon izbora slijede novi razgovori i ja se nadam da ćemo Bosnu i Hercegovinu brzo dovesti u stanje pune funkcionalnosti", kazala je Krišto.