Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno, ne bi žena o nečemu u šta se ne razumije!
@Ogre ... bravo krišto, samo udri po leglu islamista na 23% muslimanskog terorističkog rezervata. poturice nema ništa ništa od unitarne islamije.
Odmor od čega?
Ko o chemu, kurva o postenju
Dobro je da imaju odmor ali bi bilo lijepo da nam objasni od čega???
Ne bi o moralu kad ne znas ni sta je to
Tako je apsolutno ti je izjava o moralu na mjestu, vi ionako nemate morala a neznam na koji godisnji pa ove godine niste radili ni dan pola godine ste vec na godisnjem. Ali jasta cete kad vas bira glup narod
Pa i radnici u BiH imaju zakonsko pravo na godišnji i na placeni prekovremeni rad (o uplacenim doprinosima i da ne govorim), pa opet...
Nema sjednice dok Dodik ne kaže "Da", a što se tiče godišnjeg odmora to je pravo koje po zakonu pripada svakom radniku samo što se ovdje radi o neradnicima koji mjesecima primaju enormne plate ni za šta, čak ni ne dolaze na radno mjesto! Još jedna od anomalija BiH...valja se zasluženo odmoriti i od nerada!
Imamo i mi pravo na normalan parlament
Krišto o moralu!? Hahahahahaha
Hebem vas sve sprijeda radi reda,a otpozadi reda radi.Marš šipci jedni.
Imate pravo i da radite za dobrobit države,a ne daje na svakojake načine koćite u njenom napretku.Gnjide jedne fuj,fuj.
E smijala se kurcu mom dabogda
Zena bukvalista. Godisnji odmor- znaci odmor u trajanju od godinu dana. Jer evo od oktobra su na odmoru.
Ona se smije jer sve ide po njihovom. Najveća greška je bila da im mi bošnjaci biramo predsjedničkog predstavnika kako nama paše, pa sad nisu spremni za pregovore. Mi moramo biti pametni, otvarati puteve za pregovore a time ostvariti maksimalne preduslove za opstanak našeg naroda. Naše novine sad pokazuju hrvaticu iako i naši bošnjački parlamentarci odoše u makarsku.
Vidis kako se postuje zakon kad su u pitanju godisnji odmori. Vas bi trebalo zatvoriti negdje i ne pustati vas van, dok ne uradite sve ono sto niste uradili u zadnjih 30 godina ,a za to ste bili placeni i po 7000km mjesecno.
Zakon je jasan, nije krivnja parlamneta sto je drzava u politickom patu. Isplatiti place i sve ostalo, nema druge.