Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zboriš istinu , Borjanice...! Nije " izbačen uslov..." , nego je to bio odgovor na ( drito u glavu) izrečene ba-jine stavove oko VM i puta u Nato i godišnjeg plana... A onda je , sasvim opravdano , SDA željela da se kandidat za mandatara jasno izjasni : da li je za poštivanje več donesenih zakona i odluka , ili nije...Pa to bi i vi HDZeovci i štovatelji EU-Atlanskih vrijednosti, trebali da tražite od novog mandatara.. Jel tak , Krištice....!
KupioSrpkinjuSaPala prije 8m @ratomir dijkane hebem ti sestru smrdljivu vrhunac bošnjačkog odgoja
Ja bih mnogo sretniji bio kad bi se stekli uslovi da se ti odatle maknes vjeciti uhljebu pa da dodze neko ko ce iole razmisljati na boljitku svih nas u ovoj drzavi i ko nece svirati decenijama uskostranacke odrcane note tvog sefa i mentora koji te tu postavio.
Plate za parlamentarce nisu spremne,ceka se sazivanje sjednice!
tako i novcanu nadoknadu... po ucinku...
a vama ko krivo !!!!!!,