Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U uredjenim Drzavama za takve izjave bili bi odmah razrijeseni svih duznosti!
Mene zanima samo bošnjački i R i TV kanal kao dio javnog servisa BHRTV-a. Hrvati neka plačaju svoj rtv kanal kao dio javnog RTV servisa, a mi ćemo svoj, pa ćemo vidjet ko će imati bolji program, jer nas je više, pa je i više prikupljenih para, a koliko para toliko i muzike i neka RTV štampa tri uplatnice Zelenu -ko plaća našu RTV, plavu za Srbe i ljubičastu za Hrvate.i da se po izboru prima i plaća "boja".
smatramo I mi da vi ne trebate imati vel l ku placu pa ko nas pita
slažem se, ne plaćam za smeće od televizijA, neću plaćati
Naravno da ne treba. Trebaju kablovski operateri koji nas uzimaju lopatom.
Cisto polikitikanstvo, medjutim znamo da bosanski Hrvati i ne placaju tv oni placaju hrt. Jjedva cekam da Evropa ukine sve signale pa da vidimo onda sta cete gledati, a sve ide preko bhrt signala.
Zbog takvih kao sto si ti i jeste nam ovakav RTV servis!
u hrvatskoj je pretplata 25KM, zato imaju dobar program. kod nas je 7 i to placa 20 posto ljudi. mislite da se to mize uporedjivati?
nema se tu sta misliti, zakon je takav i postuje se dok se ne promjeni. kao kad bi ja rekao ne moraju se placati kazne za saobracajne prekrsaje. i ne moraju al ne mozes vise da registrujes auto. tako trebaju i sa pretplatom. ne moras da platis al kad se nakupi duga dodju i odnesu ti tv ili ne mozes ostvariti neke pogodnosti.
upravo to pišem, vrlo jednostavno ako želimo biti pravna država
ljudi, zakon koji je donesen 2005 g. kako mi se čini, mora se poštovati bilo kakav da je, a u biti mi i živimo u državi gdje i sami političari, sama g-đa Krišto, poziva narod da se ne poštuje zakon, zamislite u Njemačkoj Merkelova poziva protestante da ne plaćaju RTV pretplatu jer im se ne sviđa, znači krši zakon i ide u zatvor, vrlo jednostavno
@atheos što reče željko, ni meni se ne sviđaju saobraćajne kazne, ali ih moram plaćati, jer zakon se mora poštovati ako želimo da budemo pravna država, znači poštuješ postojeći zakon, a ako imaš parlamentarnu većinu izglasaš i doneseš novi, vrlo jednostavno
Kakvi su ovi političari ne bi me začudilo da jednog dana izađu sa prijedlogom da se "ni pekaru hljeb ne treba plaćat"...
To bi bilo pravo. Narod ne treba da plaća Kifle ili ramazanske somune.
Hebala ti majku...u nekoj normalnoj zemlji davno bi bila bivsa ministrica za ove izjave...necete nikada dobiti kanal na hrvatskom, necete nikada dobiti svoju trritorijalnu jedinicu to nek bude jasno...a ocigledno je da je kampanja za naredne izbore uveliko pocela....kamo srece da ima vise onih koji vole bacati kamenja
Možda ja ne kontam, ali šta je tako loše u tome da hrvati imaju svoj RTV kanal kao dio javnog servisa RTV BIH. Jel to znači da su time dobili treći entitet ili nešto drugo.Jesu li ustaše oni koji misle da Hrvatima treba dati taj kanal, a oni koji im to kao narodu nedozvoljavaju da su patrioti. Ne kontam, fakat ne zezam se, može li mi neko objasniti šta je u tome negativno za nas Bošnjake.
daj fukari sve dabe
Izgleda ti poželjela kamenja? Seljančuro.
Krišto, skidaj tu masku, prepadaš nas, poslušaj našeg biskupa, skidaj to
Ja mislim da gradjani ne trebaju tebi davati platu glupaco retardirNa!
HRTV je bar svjetlosnu godinu ispred svih balkanskih tv kuća. bolji programski sadržaj, kao i rezoluciju slike imaju i od mnogih zapadno europskih zemalja.