Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizovati proteste protiv poskupljenja goriva! Ima li neko u ovod državi da radi za interes građana da se nešto organizuje?
nema druze svi imaju nekih oraha u djepovima, rijetki su cista obraza
Bakir na aparatima....dokle je doslo ni poslije djume se vise ne oglasava
Kad bi mi samo ukinuli kantone mogli bi davat kredite MMF-u a ne oni nama.
Tacno tako (a zaboravio si entitete i BD)
ko da ukine, glupa ti je prica. ovi isti uhljebi da potpisu sebi kako ostaju bez posla???
Budzetske rupe su velike kao krateri.
Kad glume Evropu, hajmo svi na biro da niko ne radi a trziti po 500€ mjesecno socijale pa nek majkama uvode akcize....
da vidimo narode koji ce to glasati i biti neprijatelj ovom narodu napacenom upamtite dobro i kaznite ili nagradite 2018god
Daleko je to drug,treba odmah rjesavat' ili i dalje trpit'
Ja mislim da nas neŠcim truju nismo mi bili vako glupi..
Ja mislim da nas neŠcim truju nismo mi bili vako glupi. Ej covjece, ovo je predivno.
Dudko i Zeljko na aparatima nema para
IDEMO NA ULICE KADA VISE NEMAMO STA IZGUBITI DA SE BAR DRUZIMO I ZABAVIMO. BOLJE I TO NEGO POVECANA PRODAJA LEKSILIJUMA I APAURINA.
IDEMO NA ULICE
ja bih povecao akcize na 30 pf , tako bi se smanjilo zagađenje.
shetite se ELEKTOPRENOSA dok se para nisu dokopali.nesto.im.je.moglo bit. i sta sad gdje su te pare? u administraciju otisle. .dnevnice regresi...
Wigemark i Incko su sahranili pravnu drzavu. U talu sa nacionalistima( jer su iste pameti cim su u BiH zavrsili) unistili su vladavinu Zakona i normi u BiH.
skuplja hrana, lijekovi, odjeca sve redom ....a primanja ista . i oni noge polomise da to izglasaju. oj Alija je** ti majku kakvu si drzavu napravio
pa ko mi na ovo minus udari da ga izljubim , sto ce vise da daje para lopovima iz svog djepa
nacionalisti su uz pomoc EU konkretno Incka i Wigemarka koji im u tome pomazu od BiH napravili drzavu gdje ne postoji vladavina Zakona. jednostavno.bespravna drzava.