Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Dino, hvala Pedja.
@macak_u_cizmi LGBT populacija je dobila svoju direktoricu, ocekujmo mnogo emisija posvecenih duginim bojama
Nisu problem ova 4 direktora,problem je sto ce oni zaposliti stotine radnika sa Pala,Sokoca i opcenito sa Sarajevsko romanijske regije,a mi pred ambasadama za iseljenje.Konakovivcu otiso si predaleko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta je problem ako je imenovana osoba zadovoljila kriterije. Nemojte nazionalizma.
LUDILO S-H FAŠIZMA PO SARAJEVU. ZNAMO SVI KRISTINU DA JE HRONIČNA UZP-ovača. KAKVI LI SU ONDA ONI ŠTO JE TU METNUŠE. SMRT S-H FAŠIZMU, SLOBODA BOŠNJAČKOM NARODU.
Neznam čija je ideja da ova ljevatica bude na čelu KTV - ali je greška nepopravljiva. Ode loša - dođe još gora. Dino???
Uznemirujuca vijest za Samru.
Nema nikakve opasnosti od Srba i Hrvata u Sarajevu. Naprotiv, to su potezi koji spašavaju Sarajevo i BiH. Ako postanemo kao “oni”, država će se jednostavno raspasti na tri dijela. Galama je isključivo zbog vlasti i pozicija!
Kantonalna televizija je bez veze, ne znam ni da je ko gleda, ali mi nije jasno otkud ovolika histerija, pa nije Sarajevo muslimanski grad isto kao što nije nijedan grad u BiH ekskluzivno jedne pasmine.
Bošnjaci su haman samo za krampe, metle i lopate. Bravo!
Ovi naši tupsoni kao da nešto hoće da nekome dokažu. Bošnjak ne treba nikome ništa da dokazuje jer smo bili i ostali ljudi. Zar treba sve da se preda onima u kojima tinja skriveni plan. Ne znam ženu ali skoro svako od tih multi kulti na kraju pokaže svoje pravo lice. Hinje na zadatku pitam se ima li normalnih ljudi među njima. Ns, vstv, sds, hdz, snsd, lgbt, sdp, sbb sve rušitelji Bosne za velike plate.
a SDA graditelj BiH je li ? kakvi moroni su ovi uhljeblueni brdjani
@Denzilizvogosce Kakve veze ima sto je feministkinja? Jeli i to sad pored LGBT-a sejtanska rabota? Gdje to pise u Kur'anu? Ih jeste glupi. 😒
kakav skandal, još za Ramazan, nema više hafiza da uče na tvsa, saćemo slušat dalmatinske tamburaše
dosli i ugrozeni da kajmak uzmu.
Ovo je bruka i sramota kantona Sarajevo. Tvsa je ubjedljivo najbolja televizija u BiH i sad neko smjenjuje direktoricu koja je odgovorna za uspjeh. BHT i FTV ne gledam nikako totalno uništena dva medija bez okusa i mirisa, valjda neko sad želi to isto da uradi i sa tvsa. Kako to dopuštaju ove naše balije u glavu mi ne ide. Visoko tužilaštvo vodi stoka, medije vodi stoka čast pravoj stoci.
Zar oni nisu majorizirani? Samo pitam
Veca je mozda ova Kristina vjernica (u prevodu muslimanka) od pola vas sto se zovite Samre i Muhamedi. Vi mislite da ste muslimani samo zato sto se zovete tako?! Jeste glupi! To je kulturni Islam, a ne religija. Neznalice!
@Libertino kaj si htio da kazes 😁
a sve sam mislio da Sarajlije nisu nacionalisti, a glesajuci komentare... razocaran sam
Kristina mi je lutka pravo