Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ni Bata Živojinović i Ljubiša Samardźić ne bi bolje izveli
ma ovi ukrajinci postaju stvarno bezobrazni. djes na putinov most. ubise mu i ono malo dostojanstva sto ima.
Otvoren? Ebena je to sad situacija
Uspostavljen, ma kako da ne.. a i ako jeste, nece zadugo
Svaka im čast,baš imaju rukovodstvo i bore se sa planom,kada je Sefer rekao Aliji da treba srušiti mostove na Drini Alija stopirao (a nasljednik mu Tihić u zarobljeništvu molio za život i pozivao na izdaju Bosne) i u toku čitavog rata nijedan most prema srbiji nije odletio u zrak????? Ukrainci prvo plinovode sada mostove rokajul rokaju.Svaka čast.
Isti teroristi koji su digli u zrak dva ključna djela evropske infrastruktureu sjevernom moru se sada hvale pokušajem rušenja ruske.
Liči na pelješki most
Nama da se desi, renovirali bi ga jedno godinu dana 😂
Samo deri rusku gamad gdje god stignete I svim raspolozivim sredstvima.
Brane ga od raketa, dronova cijelo vrijeve i onda ti se provuce kamion pun eksploziva. Zanima me samo je li se sofer dokrajcio i je li ovo ekstremiza Ili je …
Sofer je prevozio ruske projekile namjenjene da bombarduju civile u Ukraini. Samo sto nije znao da unutra stoji jos jedan exploziv koji nisu postavili njegovi 🤣🤣
Zelenski se neće sakriti ni u redakciji Vogue-a .
prometuju jednom trakom, dok i nju ne razvale
Da vidimo sad rusiju kako analiticari iz srb govore da napreduje i osvaja ukrajinu