Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fato ljudi oprase milione a tebi ves mrsko prat
...jel bila gorenje perilica?
a kad iz drugih zemalja naši građani unose slike, novac, zlato itd., onda ništa ne pišete. ajd, ne serite.
kinezi nemaju groblje, kad jedan otegne, odmah drugi uskoči s njegovim papirima. pitanje je, šta rade s leševima?
ko da ne znaš da jedu kinezi sve živo sigurno se izmedju pojedu
Ugroženi Hrvati i pošteni Kinezi
konjino, hrvatski uskok ih je otkrio i pohapsio, bez da hrvatska ima ikakve koristi od vaših kinesko-bosanskih državljana.
Ako su vec prali nadam SE u UNI,jer ona je Jos najcistija pa SE more fino oprati
Samo tako. Jeste da je to vrh brijega ali ce baciti mnoge u razmisljanje prije nego sto pocnu praviti slicne mahinacije.
MORAO JE NEKO SITAN STRADAT. A Kinezi ne mogu bit manji neg što jesu. I TO JE TO ! Pa neće valjda radi mnogo većeg pranja nasrnut NA DODIKA i njegovog teklića STANKOVIĆA ????
mislim da to vise i ptice na grani znaju............ne znam sta ste cekali do sada..............
ne čekaju, ovo je najbrže što mogu. :)
@La Bamba dobro si, i ja svasta pitam
STANKOVIĆA na stranu ! Izuzeti protokolom o suradnji sa Srpskom.
http://www.kurir.rs/dodikov-tajkun-uhvacen-sa-pola-miliona-evra-u-kesu-clanak-715256 -------Tužilaštvo Bosne i Hercegovine jutros je donelo odluku da od nadležnih organa Hrvatske zatraži dokumentaciju u vezi sa oduzimanjem preko 450.000 evra od banjalučkog tajkuna Slobodana Stankovića na graničnom prelazu Stara Gradiška! „Ovakva odluka donesena je 2913 na kolegijumu Tužilaštva BiH", potvrdio je izvor iz Tužilaštva BiH. Građani BiH iz zemlje mogu izneti do 10.000 konvertibilnih maraka !!