Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantonalni Sud u Sarajevu bi trebao biti predmet SIPE i OSE jet nemoguce da se za Arslanagice ne zakazuje rociste i da se svi oslobadjaju.
@oktobar7 Pa Covicu je tako oko desetak puta se vozali dokazi gore dole dok se orginalna rjesenja nisu pogubila Prijenos predmeta sa državnog na kantonalni nivo traje već dvije i po godine. Dopisi pokazuju da su dokazi najmanje devet puta transportovani između tri pravosudne institucije, u periodu od marta 2009. do februara 2011. godine. Kutije, registratori i fascikle su uglavnom prebacivane bez pratećih lista dokaza koji se u njima nalaze, pa je zbog toga, kažu zvaničnici iz tužilaštava,
@Surns1978 https://www.cin.ba/nestali-dokazi-iz-predmeta-covic-lijanovici/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taj Bimo je jedan od 5 najvećih kriminalaca i lopina BiH. Uvijek se hinja nekako izvuče, ali u ovoj državi mi sve postaje nekako normalno izuzev što ne postoji šansa da shvatim da je takav nečovjek, jad, duševna bijeda, intelektualna spodoba, čovjek bez jedne truni MORALA otvorio visokoškolsku ustanovu odnosno Fakultet. Nabijem i njega i onoga ko mu je to sve omogućio odnosno ko ga štiti, BiH, Federacija zemlja za izmijavanje, sve što se osnovanlo poslije rata ne funkcioniše i kupuje se
Ja te karam ti mi sudis
Ja ne shvatam zasto bi sudinica bila pristrasna ako joj je muz bio zaposlenik firme. Ovo je obicno sranje koje tuzilastvo sprovodi po starom dobrom obicaju da za sve svoje propuste okrive sud.
Poštovani, Ako biste mogli odvojiti minutu vašeg dragocijenog vremena te ispuniti ovu kratku anketu, bio bih vam mnogo zahvalan. Hvala unaprijed! http://goo.gl/forms/46fnykulK6
Tamo u GRASU kralo se uvijek a posebna je prica posle rata,kradu svi ono sto mogu....
Treba pohapisti i ove danasnje.Velike pare od marketinga odose u BL. Neka INFO Media lopovska firma kako pise i na internetu vedri i oblaci u GRAS-u.
Najbolnije je sto sudije u nacelu ne odgovaraju za svoje odluke. Donijeli su zakone za sebe da mogu uzeti "Tal"- Mito i biti uklonjeni, da mirno trose zaradjeno.
ma ostavite je , neće bit pristrasna , pa položila je zakletvu :)
da nije i tuzilac kod Bime zavrsio skolu?
kriminal je u cijeloj drzavi..sve su lopovi na polozajima. zivi kriminal
"Raiffeisen banka nudi novčane kredite uz odgođeno plaćanje do 6 mjeseci" u rubrici FINANSIJE...
@metuzalem SPONZRZ. ČLNK... al ne smijem napisati puno ime da me matrix robot ne detektuje i banuje
Svi se vi pravite bubale, steta je veca od 100 000 000km, slovima (stotinu miliona km).fol ga teretite za 1000 000 jedan milion da bi sakrili , stotinu miliona.
@kikser.com dobro si zakljucio,radi se o kilometrima.