Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj PR Ekspert?! Zašto koriste ove uvezene pojmove za dezinformisanje kad postoje riječi u našem jeziku koje tačno opisuju ovu profesije, kao npr. prodavač magle. Ako već više vole engleski jezik, mnogo tačnije je koristiti riječ bull shiter.
Iz ovog teksta se dodje do zakljucka da su politicari samo prevaranti i da rade sve za glasove.Znaci ne treba nijednu izjavu uzimati za ozbiljno.Ali mi ti vec znamo.
Interesantno. Kad su to ameri skontali.
hahah politicari... nasi... ma ludnica...
Ne glumi engleza, neg normalno pricaj idiote!
https://www.youtube.com/watch?v=G8qpULwvLOI
Ja mislim da smo mi zemlja sa najvise eksperata u svijetu. U zemljoradnji, saobracaju, bezbjednosti, zdrastvu itd. Vise nema ko sebi ne daje za pravo da komentarise o svemu i svacemu. I sada mi treba da na osnovu misljenja ovog PR-ovca, Mektica ukivamo u zvijezde. Nista licno protiv Mektica ali mi je puna kapa ovih experata...
hoće da se uvali novaliću i uzme lovu ovdje pr ne postoji i samo si pricao o pr licnosti ne institucija otjeran si sa hrt-a jer si uzimao reket za pojavljivanje udruži se sa sanelom prašović,bahom topalbećerivicem,sinanaom sinanovićom i ovo papakon iz bihaca koju su doveli da radi za interese njih a ona ima mar i pr agenciju ma fuj zasto sam ranjavam za rodni grad tako te ne volim .ps.s zvezdaNA je zvezda .FUJ
Pa ti si idiot.
Serem ti se u PR. Zna narod vrlo dobro sta je 20%. Kao sto i politicari znaju da za njih NE glasaju prosjaci po ulici nego clanovi stranke. Zato se i za mito trazi clanska kartica. Jer su kriminalna banda. Mafija. Sve zaboravim koji su ovi tzv. PRd strucnjaci seronje, lazovcine i ublehasi - pa me ovakav jedan kreten podsjeti.
ovi elitisti su najveci snobovi ba.. oni misle oni su najpametniji a svi ostali telad..
ovo je onaj croatissimus allaham
kazi ti meni, volke godine na klixu, a nisi banovan. U cemu je tajna? Kako se odupres naletima dusmana?
@vodenicar2 udjelis koji kompliment ruci koja te hrani.. i sve bidne uredu hahaha :'D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto da nam ti nisi objasnio, ne bi znali. Vidi ti glave!
Kresimir Macan HAHAHHAAHAAAAHAHAAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH Kokan Hadzikresojevic umjetnicko
Kresimire sve mi znamo al' nista ne znamooo
nije propaganda i laž nego PR! što kapitalizam može da legitimizira zlo, to niko ne može, nit je mogao. Jedno monoteističke religije to još mogu.
To ja govorim ima vec 2 godine :D